• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Sandığı

Nidalee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
12
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, aklıma takılan bir konu şu çeyiz sandığı. Karar veremedim ve olur mu olmaz mı onu da bilmiyorum açıkçası, sizce şu sandıklı puflar çeyiz sandığı olarak alınabilir mi? İlla bol işlemeli süslü bir şey mi olması gerekli sizler ne diyorsunuz? Yatağımın ayak ucuna koyup puf olarak da kullanabilir miyim diye düşündüm açıkçası. Hem sandık da içine bir şey doldurmaktan daha işlevli olur. Sizin fikriniz nedir?
RV3-231.jpg
sandık.webp

Ben adettendir diye o işlemeli ceviz sandıklardan almıştım yıllar önce. Yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor. Bence bunu bile alma. Şimdiki aklım olsa gümüşlük bile almam salonuma o kadar bıktım eşyadan yani

Ben almadım çeyiz sandığı filan gereksiz yer kalabalığı gibi geliyor bana. Eskiden annemlerin teyzemlerin filan vardi çok uzun zamandir kimsede görmüyorum ben. Artik herkes bazaya gecti :halay:Yani devri gecti bence böyle şeylerin ona para vereceginize başka bi ihtiyacınızı alırsınız.. Ama illa alicam diyorsaniz yatak odaniz geniş ve avangardsa bu tarz bi puf (kullanacaksanız tabi) 2. modeli alın derim.:KK54:

Çeyiz sandığını ben de gerekli bulmuyorum, olmasa da olur, mutlaka almak istiyorsanız yatak odası mobilyanıza uyuyorsa puf gibi olanlardan tercih edin ;)

Back
X