Bende çeyiz serüvenine yeni katılanlardanım, para biriktirmeyi beceremediğimden elime geçtikçe ufak tefek bir şeyler alıyorum, hatta abartmamak için bazı markaların özellikle indirimlerini kolluyorum.
Öncelikle misafir
yemek takımı, çelik tencere seti, çatal bıçak seti ve bir kahvaltı seti aldım, misafir benim için çok önemli bu sebeple masa hazırlamak, seti çıkarmak benim için zevk demektir. Kardeşimde böyledir, sofra düzeni ve görselliğe önem veriyoruz.
Günlük kullanım için yemek takımı ve bir kahvaltı takımı daha aldım, ileri de bir günlük daha alacağım alternatifim olsun diye, değiştirerek kullanmayı düşünüyorum. Yatak odası içinde sadece 1 nevresim ve 1 yatak örtüsü aldım..
Yavaş yavaş istikrarlı bir şekilde ilerliyorum yolumda, tarzım doğrultusunda alışveriş yapmaya çalışıyorum. Romantik bir yapım var, dinginliği, sadeliği severim. Şatafatlı ve geometrik kesimli şeylerden hiç hoşlanmadığımdan o taraflara hiç bakmıyorum buna (yatak örtüleri, aksesuarlar, tabak, tencere bu konuda aklınıza gelebilecek her şey dahil)
İnsan ne istediğini bildikten sonra, moda sorun olmaz bence, yoksa her şey değişiyor, 1 sene içinde alsan da sonraki sene değişiyor sen evli olup beğeneceksen yine beğeniyorsun..