- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
İlk yorum bendennnn olsunnn
Evlenmekten korkutmayalım gençlerii :82:
:))
böceğim gerçektenn liste kabarık olsada bu heyecanlar bambaşkadır eminim
teşekkürler cnm. benimde az kaldı düğüne 3haziranda. listeye bakıyorum da nerdeyse tamamlamışım herşeyi çok şükür:))
Paraa varsaa eminimm çok güzel heycanlardır balımdaa, para yoksaa işkencedirrr sankimmm
Bu liste daha önce yayımlanmıştı hatta sabitlerden birinin içinde olması gerek.. Yine de teşekkürler paylaşım için..
Paraa varsaa eminimm çok güzel heycanlardır balımdaa, para yoksaa işkencedirrr sankimmm
Dogru diyosun canim. Ama esyalar o kadar da önemli degil olmamasi gerekir bence. Mutlu huzurlu bir yuva kurmak önemli olan. Bende cok kafama takiyorum herseyi tam takir alabilecekmiyim acaba diye. Ama iki yemek takimi degil de bir yemek takimim olsun ama o tabaklardan da her gün sevgiyle askla huzurla yemek yiyelim.
Bakalim hele bir su ni$ani atlatalim ceyiz hazirligina baslayacagim. Benim suan nerdeyse hic biseyim yok cünkü
Hepimiz herşeyin en güzeli, en özeli olsun istiyoruz, bütün şartları zorluyoruzz. Allahım yardımcımız olsun, sonrasındada bize huzur mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş
Dogru diyosun canim. Ama esyalar o kadar da önemli degil olmamasi gerekir bence. Mutlu huzurlu bir yuva kurmak önemli olan. Bende cok kafama takiyorum herseyi tam takir alabilecekmiyim acaba diye. Ama iki yemek takimi degil de bir yemek takimim olsun ama o tabaklardan da her gün sevgiyle askla huzurla yemek yiyelim.
Bakalim hele bir su ni$ani atlatalim ceyiz hazirligina baslayacagim. Benim suan nerdeyse hic biseyim yok cünkü
tatlikis sandıK çeyizim fazla fazla full..kenara para stokluyorum en son moda neyse hepsinden alıcam taşlı olanne varsa hepsinden alıcamonun dışında çeyizime tupperware bütün ürünlerini aldım..birsürü iç çamaşır set aldım
polaristen taşlı pullu ev terlikleri aldım
Yani dediğim gibi ilerde evlenirken hepsini birden alıcam renkler takım son moda
tatlikis canim benim ni$anim iki ay sonra olacak Allahin izniyle. Cok heyecanliyim ve günleri saya saya bir hal oldumTabi ki eskiden böyle bisey yoktu eminim. Kizin eline bi havlu bi patik oldu bitti :)) simdi ignesinden ipligine kadar hersey aliniyor. Evlilik kesinlikle ucuz degil. Ama insanlar sinirini bildigi sürece ufak bir birikim ile de gayet tabi bir ev kurabilirler. Lüks mutluluk demek degildir neticede :)
Peki sen ni$anlimisin yoksa dügün hazirliklarimi var?
ayy ne güzelllll 2 sonra elbiseni felan ayarldın mı yorucu olduğu adar heyecanlıdırda..
kesinlikle şimdi kimse öle dantelipatik elan almıyor herkes hazıra kaçıyor..
yok şekerim bend eaday bile yokki.
ama ufak ufak alıyorum ben ilerde zorlanmıyım diye.çalıştığım için allahtan nevresim takımlarım ,braunun blenderi,tupperware 1 parça ,2 tane havluve 2 tane hamam takımı m var tatlım
he birde dün annem kermesten 2 tane patik almış
İlk yorum bendennnn olsunnn
Evlenmekten korkutmayalım gençlerii :82:
8 tane nevresim takımım var 4 ü taç 4 ü özdilek..sunset ten 3 pijama takımı aldım..günlük kullanmak için çatal bıçak seti aldık ayyıldınız misafir için junbo alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?