• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz listesi 2012

bende bir liste var alalh muhafaza al al bitmiyor sanki bereket girdi listeye haaa:47::47:alıyorum alıyorum çiziyorum çiiziyorum halaaa aynı sanki :30::30:ne zaman bitecek acaba

bende bir liste var alalh muhafaza al al bitmiyor sanki bereket girdi listeye haaa:47::47:alıyorum alıyorum çiziyorum çiiziyorum halaaa aynı sanki :30::30:ne zaman bitecek acaba

bu lısteler kısının ıstegıne göre mesela ben kahvaltı takımı almadım.. sonra kahvaltı çatal bıçağı almadım.. listeye göre eksiğim var bana göre bir kaç eksiğim var :=)

Meraba ar.lar ben aranıza yeni katıldım.Bu liste çoook iyi olmuş.Hazırlayanın emeğine sağlık.Ama benim daha çoook işim var :)

Herkese selamlar, yaklaşık 4 ay önce nişanım sonrası artık çeyiz hazırlamaya karar vermemle beraber internette araştırarak bu listeyi bulmuştum. Henüz başlangıç aşamasındayım ama bişeyler alıp üzerini çizmek insanı o kadar motive ediyor ki anlatamam:) Bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum yani anlayacağınız(ki düğüne kalmış şurda 8 ay:)) Şöyle bir sıkıntı var bu listede olup da bizim ihtiyacımızın olmayacağı şeyler olacağı gibi bu listeye olmayan ek ihtiyaç kalemlerimiz de var. Örneğin banyo sepeti, duvar saati, çerçeve, kül tablası, dikiş seti gibi. İsterseniz böyle böyle listenin kalanlarını da toparlayalım ha ne dersiniz? Başlamak gerekirse:

1- Banyo sepeti-sepetleri
2- Duvar saati
3- Resim çerçeveleri
4- Kül tablaları
5- Dikiş Seti
6- Mutfak Önlüğü
7- Fırın Eldivenleri/tutacaklar
8- Vazo
9- Sürahi-Karaf
10- Ev terlikleri

Back
X