• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz listesi 2012

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
2012 Çeyiz Listesi...

Büyütmek için resme tıklayın :ssz: çıktı almayı unutmayın :))

$564693_472790436073644_1171074583_n.webp

Son düzenleme:
:))) bu ne yahu al al bitmez ne kadar eksiğim varmış :53: bunların hepsi tam olsa bile kim kullanacak bu kadar eşyayı birde öyle bir sorun var :51:

Çeyiz listesi süper olmuş. ben bide genel liste yapmıştım ama eksik şeylerim var fazlasıyla... aklıma gelmeyen,ihtiyacım olmaz dediklerim ama sonradan eksikliğini hissedeceklerim :) bide iğneden ipliğe bi liste oluştursak süper olmaz mı

bence de çok faydalı olmus...eksilerim ne diye düsünürken ilaç gibi geldi...hazırlayanın emegine saglık:34:

bu liste insanın moralini bozar:) bu ne yaa yaz yaz bitmez bu.bence bu listeye bakmadan alıswerıs yapılmalı:)

Kesinlikle çok güzel bi liste olmuş.. başka neyim eksik acaba diye düşünmek zorunda kalmadan aldıkça üstü çizilecek bi liste :)) benim daha çooook eksiğim varmış :50::50:

Çok eksiğim çok eksiğim var diyordum ama maşallah herşeyimi fazlası ile almış ailem :)

Bir kaç eksikiğim var onlara da henüz karar veremedim yatak örtüsü ve baharatlık takımı :) Diğerlerinin hepsi var :)

evvet işte aradığım liste diğerleri neydi öyle ya saol arkadaşım çıktısını aldım almış olduğum çeyizleri fosforlu kalemle işaretledim nede çok eksiğim varmış:31:neyse allah herkese kolaylık versin:16:

bir türlü başlayamadım şu çeyiz olayını aylardır :1:

bu iyi oldu :ssz:
teşekkürler

Çok eksiğim çok eksiğim var diyordum ama maşallah herşeyimi fazlası ile almış ailem :)

Bir kaç eksikiğim var onlara da henüz karar veremedim yatak örtüsü ve baharatlık takımı :) Diğerlerinin hepsi var :)

Şimdi bunu yazacaktım, yatak örtüsü ve baharatlık olayında takıldım kaldım ve bir türlü karar veremedim hiç :)

Şimdi bunu yazacaktım, yatak örtüsü ve baharatlık olayında takıldım kaldım ve bir türlü karar veremedim hiç :)

Bende hatta bir tane yatak örtüsü aldım sonra vazgeçip geri iade ettim parasını alamadığım içinde yerine ikizime ve kendime nevresim takımı aldım pamuk satenlerden :) 11 yada 12 nevresim takımım var :)

ve benim daha hiiiiç bişeyim yokkk:30:

Back
X