çeyiz işi tamam diyenler...!

amannn bitmesin nazar olur sonra. annem hep der bi ev 40 yılda düzülürmüş hala bu yaşta alıoz der

aldıklarımı sayayım çoğu bitti

5 tane nevresim takımı
2 tane pike takımı
yatak örtüsü
1 tane pike
1 tane bahtaniye
3-4 yorgan
mutfak takımı
salon takımı örtü yani
danteller biraz
çelik tencere tak
teflon tencere tak
tava
çatal kaşık tak günlük ve misafirlik
iki tane çaydanlık
çay seti
cevze
yemek takımı
kahve fincanı nescafe fincanı
bornoz takımı
havlular
yine banyo havlusu takım baş havlusuyla
baharat takımı
tepsi
süzgeç
dondurma kaşığı
çelik süzgeç
limonluk
ütü
közmatik :roflol:

daha küçük ev aletlerim var ohoooo

o günleri görecek miyim acaba?
Nişanlım da bana kıyamıyor. Alma hiçbişey paran sende kalsın bişeye ihtiyacın olur, gelince hepsini beraber alırız diyor.
Yola daha yeni başladım ama var yine de aldığım bazı şeyler.

valla bitmez diye bişi yok ben 1,5 senelik nişanlıyım düğünümede suanda tam 39 gun var şükür olsun herşeyimi bitirdim sadece evimi temizletip onları yerleştirmesi kaldı zemuszemus

Yaza Allah nasip ederse düğünüm var ama ben çeyizlere yeni başladım.. zaten o kadar da çok şey almayı düşünmüyorum az ama öz olsun diyanlerdenim.

Ehh işte tamam gibi, ama hep yeni bir eksik gözüme ya da listemi inceleyenlerin gözüne batıyor anlamadım gitti :umursamaz:

Çok şükür bizde bitirdik kızımın çeyizini en son bugün avizeleri alındı.Allah güzel günlerde kullanmak nasip eder inşallah....

benim de bitti sayılır.ama bi kaç eksik ev yerleştikten sonra alınır...

evet ben de artık her elime geçen parayla çeyiz- eşya almaktan bıktım. üstüme başıma ciciler almak-gezmek tozmak istiyorum artııııkkkkkk

bende 3 aylık nişanlıyım nişanlımla birlikte tamamladık sayılır.
ufak tefek eksikler kaldı ama daha nikaha çok var o arada bunları alırım.
:nazar:

benim düğünüm olalı 3 ay oldu çok şükür. düğünden sonra evime tek aldığım wc terliği oldu. başka birşey olmadı.çok şükür çeyizimi bitirmiştim. o kadar çok almışım ki bir çok şeyi kullanmadım sıra gelmiyor.ama şimdi bile birşey görünce hoşuma gidiyor ama evimdekileri kullanıp eskitmeden almamaya niyetliyim

benim düğünüm olalı 3 ay oldu çok şükür. düğünden sonra evime tek aldığım wc terliği oldu. başka birşey olmadı.çok şükür çeyizimi bitirmiştim. o kadar çok almışım ki bir çok şeyi kullanmadım sıra gelmiyor.ama şimdi bile birşey görünce hoşuma gidiyor ama evimdekileri kullanıp eskitmeden almamaya niyetliyim

sırf böyle dememek için kılı kırk yarıyorum seçerken.daha yolun başındayım

X