• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

aynısını kaynanam yaptı..markası var 2 yıl önce almış..ama bilindik bişi deel düz bir bornoz takımı...ben bornoz kullanıyorum ama nişanlım kullanmıo..ben daha cicibici bişi istemiştim..o ikili takım dursun dedik misafire çıkartırım..kendimede istediğim gibi şirin bişi aldım..nişanlımada boy havlusu çözüldü:)la senzada şık şeyler var tavsiye ederima.s.
sanirim ben de oyle bisi yapicam, misafire ayiricam markasi bilindik bisi de degilmis gecenlerde sordum anneme..

arkadaşlar merhaba bende yavaş yavaş çeyizime başladım ben korkmazın su tost makınası+çay makınası+kahve makınasını almayı planlıyorum ama daha tam kararımı vermedım bunlar tezgahın uzerınde duracagı ıcın frıtozde korkmaz alıyım dyorum aranızda korkmazın urunlerını kullanan varmı yardımcı olursanız cok sevınecegım eger olumsuz bısey cıkarsa almam en azından sımdıden tesekurler

sanirim ben de oyle bisi yapicam, misafire ayiricam markasi bilindik bisi de degilmis gecenlerde sordum anneme..
tabi tatlım içinde kalmasın...git kendine şirin cici bici bişi al içine sinsin
arkadaşlar merhaba bende yavaş yavaş çeyizime başladım ben korkmazın su tost makınası+çay makınası+kahve makınasını almayı planlıyorum ama daha tam kararımı vermedım bunlar tezgahın uzerınde duracagı ıcın frıtozde korkmaz alıyım dyorum aranızda korkmazın urunlerını kullanan varmı yardımcı olursanız cok sevınecegım eger olumsuz bısey cıkarsa almam en azından sımdıden tesekurler

tatlım kolay gelsin..korkmazdan süslü çaydanlık aldım sadece...tezgahta olucak doğru hepsi..korkmaz güzel diolar ama ben kullanmadım almadım..ben hepsini tefal aldım..tüm küçük ev aletlerim tefal..bi kahve makinam hediye arçelik onuda evde denedim çok şık
K_3200_L.jpg

çay makinası almadım oda hediye gelir die..fritöz almadım almıcamda kızartmaya karşıyım.hele o makinayı anamın evinde temizlediğim için bıktım.

zeysb arçelik telve çok kullanışlı oluyor
ve gerçekten de güzel köpürtüyor
güle güle kullan

bende bugün kütahya poselenin çaycı seti olan pembe kahvaltı takımıyla hisarın monaco çeyiz seti var onun golden rengini aldım inşaallah iyi çıkar

kızlar bende bugün katlı kurabiyelik ve 6'lı metal baharatlık aldım
resimlerini görmek isteyenler aşağıdaki linkten bakabilirler:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/362209-bunlarda-olsunceyizlerim-buyrun.html

birde günlük kepçe ve servis seti almak istiyorum hem teflon hem metal
metal olanını özellikle askılı istiyorum teflon tek tek alıcam sanırım
metal olupta set halinde bulamadım
baktıklarım ya cok kötü ya da cok pahalı
fikir verirseniz çok sevinirim
hatta topikte açmıştım şimdiden sağolun
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...-kepce-servis-setlerinde-marka-onerisi-2.html

arkadaşlar ben size bir şey danışmak istiyorum scfferin çeyizim kampanyasına neler dahil?? alan var mıı ve sizce scfeer kullanışlı bir marka mı??:sm_confused: şimdiden teşekkürlerra.s.

kızlar bende bişey sormak istiyorum, sülalede evlenen ilk kız ben olduğum için baya acemiyiz bazı konularda bilmiyorumkismile
diğelim ki eve çeyizleri yerleştirdik dayadık döşedik, gerekli olan kuru bakliyatı vs. kız ailesi mi getirir? erkeğin ailesi mi? yoksa biz gidip kafamıza göre alabilir miyiz?
bizim karşı daireye yeni gelin geldi, onun erzak kavanozları dolu dolu geldi, annesi doldurup göndermiş
bana garip geldi ama adet öyle mi ki?

Canım bende yeni evliyim çeyizim eve giderken kavonozlarıma kuru bakliyatlar konuldu.
Bu tamamen batıl inanç. Gelin bereketiyle gidermiş derler. Yani bana söylenen bu. Bereketli olması içinmiş.boshayallersmile

Canım bende yeni evliyim çeyizim eve giderken kavonozlarıma kuru bakliyatlar konuldu.
Bu tamamen batıl inanç. Gelin bereketiyle gidermiş derler. Yani bana söylenen bu. Bereketli olması içinmiş.boshayallersmile

cevabın için çok teşekkür ederim canım. Ömür boyu mutluluklar diliyorum sana opuyorumnanaktan ve darısı tüm isteyenlerin başına diyorum

dlm kızlar dün bi züccaciyeye girdim minik minik gülsanın tencereleri var bende öle bi takım arıyodum zaten alıverdim fiyatıda uygundu kullanan varmı nasıldır tencere hiç düşünmedm aldım ama kafama takıldı?

Bende daha hiçbirsey almadım kızlar ... acaba tüm alınacakların listesini yapan ve bizimle paylaşacak bir hayırsever varmıdır aramızda :) zemuszemus

uzun suredir bos birakilmis bu topik sankii :( internette hazir ceyiz listeleri varmis arkadasim:1rolleyes:

liste çok uzun valşla ben aklıma geleni alacam. kahvaltı takımı aldım onu ödüyorum daha 3taksidim var.

şu çay setleri pahalıymış ya ben kendim set oluşturayım desem neye göre oluşturacaz onu anlamadım? çoğu kikşi kendi çay setini kendisi oluşturmuş da:S

benim birtane bakır cezvem var cezve almak istiyorum hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz
jumbonun son modelini beyeniyoum ama kulanışlımı acaba bilen varmı :uhm:

ben de derleme bir liste yaptım arkadaşlar kendimce kullanılcak olanları ekledim kullanılmıcak olanları çıkardım isteyen varsa özelden mailini atsın göndereyim excel şeklinde alışkanlık düzen olucak işte
yada hatırlatısanız buraya yazmaya çalışırım :))
ayrıca yeni başlayanlar için yemek takımımı aldım yardımcı olabilrim set olarak bernardodan aldım
yemek takımı+çatal bıçak seti 4lü tencere seti,çaydanlık,cezve seti ve düdüklü 1.595 tl :)
kahvaltı takımımıda aldım schaffer 180 tl :)
daha alıncak çok ben burdan başladım :)

Back
X