• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

tşkkr ederim duygusal.fiyatlar belli ürünlerde gerçekten çok makul ama site ile ilgili yorumları da bulamadım.neyse tekrar teşekkürler...

off çeyiz yapmak zevkli ama bir o kadar da yorucu ve masraflı çalıştığım zamanlarda iyiki atmışım kenara bişiler yoksa şimdi sıkışıcaktım bende gerçi düğüne de daha varkaydirigubbakcemile2
bende yazayım istedim aldıklarımdan çam mak ve küçük ev aletlerim arçelik,ütüm philips,süpürgem fakir,yemek tk ve kahvaltı tk karaca çatal bıçaklarım hisar optima,günlük yemek tk bone china,çelik tencerelerim korkmaz,teflonlarımda mehtap
beyaz eşya olayına gelirsek 3 sene arçelikte çalışmış biri olarak arçelikten gönül rahatlığıyla beyaz eşya alabilirsiniz ama elektronik özellikli olanlarından almayın ayrıca tv gibi elektronik aletlerinizide almayın derim bizim nişanlımla kararımızı bul mak tv ve buzdolabı için samsung olucak kısmetse (hele bi askerden gelsin)

Son düzenleme:
Şimdi sitesinde gezerken rastladım. Nasıl birşey acaba. Fiyatı gayet uygun. ıçeriği de bayağı güzel...

jumbo.jpg

Şimdi sitesinde gezerken rastladım. Nasıl birşey acaba. Fiyatı gayet uygun. İçeriği de bayağı güzel...

duygusal ben iki gün önce jumbonun bayisine gittim. bu kampanyayı sordum.kampayaya dahil ettikleri ürünler sadece resimde görüldüğü kadar..

çatal kaşık takımı
bi şekerlik
bi tepsi
2 cezve birde kaşığı
6çaytabağı ve bardağı
2 tane de küçük tencere....

benim azıma geldi almaktan vazgeçtim.

Nasıl yani 2 tencere mi sadece? Ne yapayım 2 tencereyi? Göz boyuyorlar işte....

evet sadece 2 tencere. kadın söyleyince şaka yapıyor sandım. sadece bu iki tencereyi almak istesem fiyatı ne kadar diye sordum. kampanya harici olduğu için 800 küsür dedi. içimden derin bi yuhhhh çekip iyi günler dileyip çıktım.

Arkadaşım iyice abartmışlar gerçekten... Ben aslında bunların topkapıda ki yerlerini duydum. Çok hafif defolu ürünleri ucuza satıyorlarmış... Bilmiyorum ne kadar doğru ama biryerden almadan önce orayada bakayım diyorum... Belki güzel şeyler vardır...

ben çatal bıçak takımımı aryıldızdan aldım.annemin kullandığı da aryıldız...umarım memnun kalırım...

Arkadaşım iyice abartmışlar gerçekten... Ben aslında bunların topkapıda ki yerlerini duydum. Çok hafif defolu ürünleri ucuza satıyorlarmış... Bilmiyorum ne kadar doğru ama biryerden almadan önce orayada bakayım diyorum... Belki güzel şeyler vardır...

topkapıda nerdeymiş acaba duygusal.eğer çatak bıçak takımlarıda varsa uygun bi fiyata orda iyi olabilir.

sen bi gidersen biizi bilgilendirirsinvereliniortak

kızlar merhaba
jumbodan bahsetmişsiniz duygunun bahsettiği yerle aynı yermi bilmiyorum ama
ben de biliyorum topkapıda bi yer
amboss adı altında bi yer
amboss üretiyormuş sanırım jymboyu
orası davutpaşa da kızlar
benim okul orada olduğundan dönüşlerde hep görüyorum
eminönü ya da cevizlibağdan 92c ye binerseniz ve de kale işmerkezinin orada inerseniz sorarak hemen bulursunuz

Canım çok sağol. Benimde annem görmüş daha önce gitmedim tam olarakta bilmiyordum iyi oldu bu bilgi...:1hug:

önemli değil canım
ben de çok gitmek istedim ama nasip olmadı:))
iş yeri orası hep zaten öle süslü püslü bi mekan bekleme davutpaşa işte:)
ama cam kısımlarda jumbonun çaydanlıklarını kaşıklarını gördüm hep var bişiler kesin orada :)

selam kızalr ben geçen gün kare yemek takımı aldım güral porselenden daha sonra eve noble life porselen olarak benim istediğim modelin çok benzerini gönderdiler onu da beğendim ama açıkçası bu porselenin adını duymamıştım daha önce.Aradım aldığım yeri benim istediğim modelin yuvarlak yemek takımı olarak kaldığını söyediler isterseniz yuvarlak takımla değiştirin dediler ben de şimdi kararsız kaldım sizce ne yapiym bu porselen de iyi midir?ınternetten baktım fiyat olarak fark göremedim ama sizin de fikrinizi almak istedim.

Bende internetten baktım şimdi. Gayet güzel ürünleri var. Eğer modeli hoşuna gittiyse değiştirme derim...
Sonuçta kötü ürünler satan bir marka olsa sitesi bu kadar kaliteli olmaz diye düşünüyorum...
Tabi yine karar senin...

kızlar merhaba
jumbodan bahsetmişsiniz duygunun bahsettiği yerle aynı yermi bilmiyorum ama
ben de biliyorum topkapıda bi yer
amboss adı altında bi yer
amboss üretiyormuş sanırım jymboyu
orası davutpaşa da kızlar
benim okul orada olduğundan dönüşlerde hep görüyorum
eminönü ya da cevizlibağdan 92c ye binerseniz ve de kale işmerkezinin orada inerseniz sorarak hemen bulursunuz

bende bunu anneme sordum da
jumbonun fabrikası orası yani jumbonun fabrikasında amboss üretiyorlar dedi. kafam karıştıfisfisfis
yani orda jumbo satılmıyor mu? sadece fabrika adı mı?mirmirmirmir

Back
X