• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

bende karacayla ilgili olumsuz yorumlar okudum, o yüzden vazgeçtim.porselen takımımı ve kahvaltı takımımı kütahyadan almayı düşünüyorum. ama aklım jumbo da boshayallersmile

Derinim fiyatlar ucuzmuş ne güzel. Ben bunu değerlendirmeye alıyorum çok sağol opuyorumnanaktan

ben istanbulu pek bilmiyorum ama sanırım ümraniye falan anadolu yakasında oluyo
ümraniyede gürbüz mobilya var, poli spot çarşıya mutlaka bakın, kartal da alın ticaret var, yine ümraniyede evyapar mobilya var bunlar bizim eski müşterilerimiz ama bu firmalar inegöldeki güvenilir firmalardan ürün satın alıyorlar ve müşteri hizmetleri satış sonrası hizmetleri var. en azından fikir olur size zaten mobilyacıların çoğunda aynı modeller var

yarın ümraniyeye gidicez gitmişken bakarım çok sağol canım

hımmm takibimde zaten ilkbahar başı zam helcekmiş mobilyalara düğün mevsimi başlıyo ya sen daha iyi bilirsin gerçi h.sonu bakıcaz gene sağol bilgi verdiğin için canım sizin istanbul da şubeniz var mı ya da önerebileceğin mobilyacı anadlou yakasında ?

duygcum merak etme sen bebeğim başınızda büyükleriniz var herşey yoluna girer bizimki biraz daha farklı kuzum sağolsunlar başımızda olmalarıda yeter iyi kötü uğraşıyolar işte senin yapacağın iş eksikleri belirlemek bebişim mesela küçük ev aletlerini mayıs başı al anneler günü ya indirim oluyo çok hem garantisi o zaman başlar şimdi yemek takımı tencere setlerine bak ben karacnın setini almıştım 4 yıl önce kullanan arkadaşlarımda memnun o zaman 1000 liraya almış yemek takımı çatal bıçak teflon tencere ve kahvaltı setini çok sağol kuzum

İnşalllah canım. Öncelikle elimde olanların listesini bir yapayım. Sonra da almam gerekenlerin. Ama şu anneler günü işini iyi hatırlattın. Nettede bayağı uygun olmuştu bu senede aynı şey olur. Hepsini birden alırım bir ayda... Aradan çıkarlar...
Sen bitirmişsin maaşallah eksiğin az. Ne kadar güzelopuyorumnanaktan

İnşalllah canım. Öncelikle elimde olanların listesini bir yapayım. Sonra da almam gerekenlerin. Ama şu anneler günü işini iyi hatırlattın. Nettede bayağı uygun olmuştu bu senede aynı şey olur. Hepsini birden alırım bir ayda... Aradan çıkarlar...

ben ütüyle çay makinası alıcam robotla tost makinası aldım ama anneler günü fikri güzell nasılsa acelem yok yani

bende karacayla ilgili olumsuz yorumlar okudum, o yüzden vazgeçtim.porselen takımımı ve kahvaltı takımımı kütahyadan almayı düşünüyorum. ama aklım jumbo da boshayallersmile
Kütahya iyi bir marka. Benim porselen takımım var karacadan almıştık:( Umarım kötü çıkmaz...
ben ütüyle çay makinası alıcam robotla tost makinası aldım ama anneler günü fikri güzell nasılsa acelem yok yani

Benim küçük ev aletleri olarak hiç birşeyim yok ecemcimboshayallersmile

Derinim fiyatlar ucuzmuş ne güzel. Ben bunu değerlendirmeye alıyorum çok sağol opuyorumnanaktan
canım yardı edebilirsem ne mutlu bana...
bişey değil.
olur herşeyy çok da stres yapma..:1hug:

valla benim de aklım kaldı jumboda....boshayallersmile

Kütahya iyi bir marka. Benim porselen takımım var karacadan almıştık:( Umarım kötü çıkmaz...

hepsini bi kerede alırsın canım bende para verip almadım zaten bütün setimi alınca yanında hediye ettiler onları

ehh işte sayılır avondan gelen rondom var şimdi bide arçelik tiryaki gelcek tek eksiklerim elektrik süpürgesi ve ütü bunlarıda beyaz eşya aldığımız yerden hediye isticem olmadı biraz üstüne para veririm napim hem eşylarımız orda hem borcu bitmiş o kdar şey almışım versin dimi evet sen bi liste yap sonrada kolları sıva hallolur herşey bebeğem opuyorumnanaktan

inşallah yardımcı olabilmişimdir canım ne demek opuyorumnanaktan

olmazmısın canım çok sağol Şeniz

inşallah kötü çıkmaz dduygusall cım, herkes herşeyi yazıyor okudukça daha çok gözüm açılıyo sanki :))) bu topik çok iyi oldu kaydirigubbakcemile5

inşallah kötü çıkmaz dduygusall cım, herkes herşeyi yazıyor okudukça daha çok gözüm açılıyo sanki :))) bu topik çok iyi oldu kaydirigubbakcemile5

Herşey sizler için :lepi:
Memnun olduysanız ne güzel...
Bol paylaşımlı bir topik olur inşallah...

olur canım olurr öteki çeyiz topiğine bir iki kere yazmıştım ama kaynadım arada o yüzden burası çokk iyi oldu

kızlaaaar
borcam almayınnn, ev ziyaretlerinde gelen borcamlar o kadar çok oluyomuşki bi kısmını açmayıp siz hediye götürebiliyomuşsunuz bileeeee :)

kızlaaaar
borcam almayınnn, ev ziyaretlerinde gelen borcamlar o kadar çok oluyomuşki bi kısmını açmayıp siz hediye götürebiliyomuşsunuz bileeeee :)

bende aynen öle düşünüyorum ne olur ne olmaz diye yalnızca bir tane alıcam o da 6 tane kalpli olan varya paşabahçenin onlardan alıcamm

alayım kuzum çok güzel oluyo ama sunumlar falan
bu arada sipidi hangi topikte yazdığımızı da karıştırıyorum haa

delikafaduldendelikafadulden Aynen Vallahi
ben daha hiç böyle şeylere bakmadım çeyiz falan aklinialirimsmile

delikafaduldendelikafadulden Aynen Vallahi
ben daha hiç böyle şeylere bakmadım çeyiz falan aklinialirimsmile

ooo benim herbişeyim varr ama başla canım sende yavaştan anca biter zaten düğüne kadar tabi koycak yer bulabilirsen benim aldıklarım salonda duruyo şimdi annem koycak yer bulamadı onları deliriyo delikafaduldendelikafadulden

Back
X