- 11 Haziran 2010
- 7.641
- 13.781
- Konu Sahibi Periliperi
Ben de beyaz nevresim takımı almayı düşünüyorum, Karaca’nın modelini gördüm çok beğendim. Tatilden dönünce ilk iş onlara bakacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuda neden bildirim geldi bana bilmiyorum Karaca’dan hicbir sey almam. Sitede bir suru sikayet eden kadin varÇeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
Sanki somon rengini almıştım aynı seymi bilmiyorum ilk kullanimalrda bende elektriklenme yaptı ama üç beş yıkama sonrası güzel his. Temiz duruyor büyüklüğü güzel battal boy hoşuma.gitmisti..15.yil ve eskimiş olsada duruyor yenilesem iyi olur kaç bin TL acabaÇeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
English home dan aldığım pike takımını 6 yıldır kullanıyorum 60 derece yikadigim bile oluyor daha solmadi.Çeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
dantela nın ürünleri bi tık pahalı ama çeyiz için hem gösterişli hemde çok güzel. heryerde bulunmuyor tabi bideÇeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
Karaca home un bornoz takımından hiç memnun değilim. Havluda iyi değil bence.Çeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
pişirme grubunda bu kaçıncı granit tava soyulan. emsanıda aldı o da öyle. taç aldım döküm granit o da soyuldu 1 sene olmadan. Tahta kaşık ve elde yıkamaya rağmen. 3 lü çelik tencerenin de çelşk kulpları söküldü Hangi markayı alacaksın çelikte bilmem. hisar gibi eski markalarda ağır oluyor.Karaca pişmanlıktır arkadaşlar, özellikle tekstil ve pişirme grubunda. Çok iyi paralar verip aldığım nevresimler bir kaç yıkamada güzelliğini kaybetti. Asla toz deterjan falan kullanmadım ve yüksek ayarda yıkamadım ama yine de yok yani.
Karacadan bornoz alma pişmanlık ben aldım inanılmaz tuy bıraktı kaç kere yıkadım olmadı asla asla tavsiye etmiyorumNevresimleri bir de çok şık duruyor resimlerde ya yakında gidip mağazada bakayım diyorum bornoz da alırım diye tahmin ediyorum
Kesinlikleee!! Karacadan bornoz takımı almıştım kendime misafirler içinde ozdilekten karacadakiler berbat çıktı tüyu bitmiyor üstünde hep yıkamakla geçmiyor attım onları özdilekten alınanları kullanıyorum müthişTekstilde Özdilek derim. Bornozda da kesinlikle. Karaca da Özdilek kalitesini hiç göremedim
30 derece en düşük sıcaklık zaten. bu, yıkamayla zarar görmeyecek şekilde kaliteli olduğunu göstermez ki.White Collection Vessa kullanıyorum ben çift kişilik 30da yıkıyorum makinede hiçbir şey olmuyor canım
Ben özdilek kullanıyorum. Pamuklu kırık beyaz renginde, erkek için olanı hafif sararıyor ancak ilk yıkamada hemen temizleniyor kadın için olan şimdiye kadar hiç sararma yapmadı memnunum açıkçasıÇeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
Özdilek bornoz setimi 90da yıkıyorumWhite Collection Vessa kullanıyorum ben çift kişilik 30da yıkıyorum makinede hiçbir şey olmuyor canım
Merhaba ben onu kullanmadım ama çeyiz konusunda sadece şunu söyleyebilirim hiç pahalı şeyler almana gerek yok yastık ve yorganın kaliteli olsa yeterli özdilekten almıştım yorgan yastık diğer şeyleri trendyoldan felan almıştım hediye de çok gelmişti bana baya birikmişti :) herşey gönlünce olsunÇeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
Bende Karaca nın premium setini almıştım pudra renk nevresimi, yatak örtüsü, battaniyesi çok güzel çıktı ancak pike takımı için aynı şeyi söyleyemicem. Nevresim gerçekten yumuşacık pamuklu öneririm.Çeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?