- 17 Ağustos 2011
- 24.351
- 153.254
- 798
- Konu Sahibi Periliperi
-
Çeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
Bende çeyizini karacadan aldım elektronikleri beni yaktı mecbur yeniden aldım kahve mak çaycı vs ama nevresimden memnunum pike takımları vs kaliteli bence ama elektronikten uzak dur bacımÇeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
Bu bilgi nereden?bornoz kullanılmıyor artık
Havalar ısındı ya artık mevsim normallerinin üstünde olunca e evler de kışın sıcak o nedenle anadan üryan ortada dolaşıp vicüdümüzdeki suyun doğal yolla buharlaşmasını beklemek babında mantıklı olabilirBu bilgi nereden?
Nevresim dekorasyona uymak zorunda mı ki ya. Üstü örtülüyor sonuçta. Bendeki yastık yorgan çarşaflar hep farklı renk (hep pastel tonlarda tabii) ama görünmüyor bile. Yorganı öylece serer geçerim, üzerine örtü örtmem dersen zaten bu da çok dekoratif duran bir görüntü değil. Bence biraz da eve gelen hediyelerden ötürü az alınmalı nevresim. Bana üç takım hediye gelmişti. Onları da başkalarına hediye ettim. Hem ihtiyaç yoktu, hem ölçüleri uymuyordu.ikincisi de dekorasyonunu bilmiyorsun . aldigin nevresim odaya uymayabilir. benim annem siyaha kirmiziya, güle dala bayilir. kendine alirken benim ve ablamin ceyizine de nevresim takimlari aldi. oysa odamizi avakado yesili, ahsap ve siyah renklerle dosedik. oraya ya beyaz nevresim yakisir ya minik yaprak desenli, ya ekru falan. tutup da koyu mavi, desen falan hic yakismaz. yani annemin aldigi ne varsa anneme iade edecegim muhtemelen.
Neden ben bunu zihnimde canlandırdım şimdi hahahhahshshhdHavalar ısındı ya artık mevsim normallerinin üstünde olunca e evler de kışın sıcak o nedenle anadan üryan ortada dolaşıp vicüdümüzdeki suyun doğal yolla buharlaşmasını beklemek babında mantıklı olabilir
bizim evde nevresimlerin üstü örtülemez ya, oyle zahmetli ugraslarimiz hic yoktur evcek..ben seviyorum yorgan yastik görüntüsünü pofuduk pofuduk:))Nevresim dekorasyona uymak zorunda mı ki ya. Üstü örtülüyor sonuçta. Bendeki yastık yorgan çarşaflar hep farklı renk (hep pastel tonlarda tabii) ama görünmüyor bile. Yorganı öylece serer geçerim, üzerine örtü örtmem dersen zaten bu da çok dekoratif duran bir görüntü değil. Bence biraz da eve gelen hediyelerden ötürü az alınmalı nevresim. Bana üç takım hediye gelmişti. Onları da başkalarına hediye ettim. Hem ihtiyaç yoktu, hem ölçüleri uymuyordu.
Zahmetli bir şey olsa ben yapmam ya.bizim evde nevresimlerin üstü örtülemez ya, oyle zahmetli ugraslarimiz hic yoktur evcek..ben seviyorum yorgan yastik görüntüsünü pofuduk pofuduk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?