- Konu Sahibi Periliperi
-
Nevresimleri bir de çok şık duruyor resimlerde ya yakında gidip mağazada bakayım diyorum bornoz da alırım diye tahmin ediyorumBen aldım dedikleri kadar var hatta bazı 5 yıldızlı otellerde görmedim ben bu kaliteyi öyle diyim canım sana bir takım nevresim aldım yıkanırken başka bir şey serince canım sıkılıyorbirkaç takım daha alıcam
Kesinlikle mağazadan bak beybiNevresimleri bir de çok şık duruyor resimlerde ya yakında gidip mağazada bakayım diyorum bornoz da alırım diye tahmin ediyorum
Resimden daha bile güzel duruyor bence yakından ben bornozu olduğunu fark etmemişim kesinlikle bakmak lazım spa etkisi verebilir onlarda çünküNevresimleri bir de çok şık duruyor resimlerde ya yakında gidip mağazada bakayım diyorum bornoz da alırım diye tahmin ediyorum
Bende öyle tahmin ettim zaten ya Karaca Home çok güvendiğim bir marka zaten annem sürekli kullanıyor mutfakta olsun nevresim vs olsun peki yıkaması nasıl makinada oluyor di mi?Resimden daha bile güzel duruyor bence yakından ben bornozu olduğunu fark etmemişim kesinlikle bakmak lazım spa etkisi verebilir onlarda çünkü
Ben o dönemde tüm alışverişimi karacadan yaptım ama tüm tekstil ürünlerimi özdilekten aldım yıkadığım halde bozulma olmadı. Çok benzer modelleri vardı her iki firmanın orayı da incelemeni tavsiye ederim. Tüm havlu takımı çarşaf nevresim yastık yorgan yatak odası her şeyimi aldım. Hiç biri bozulmadı, rengi bile açılmadı.Çeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
White Collection Vessa kullanıyorum ben çift kişilik 30da yıkıyorum makinede hiçbir şey olmuyor canımBende öyle tahmin ettim zaten ya Karaca Home çok güvendiğim bir marka zaten annem sürekli kullanıyor mutfakta olsun nevresim vs olsun peki yıkaması nasıl makinada oluyor di mi?
Tek korkum yıkanınca yıpranmasıydı şu an içime su serptin resmen teşekkür ederimWhite Collection Vessa kullanıyorum ben çift kişilik 30da yıkıyorum makinede hiçbir şey olmuyor canım
Cidden mi süper süper süper ben bu seriye fena düştüm kesin alıcam galiba yaBornozu bende varParasının hakkını bu kadar veren başka bir şey bilmiyorum cidden dokusu falan mükemmel bişi
Ne demek canım burada amaç birbirimize yardımcı olmak destek olmak sonuçta al kesinlikle üzmez yaniTek korkum yıkanınca yıpranmasıydı şu an içime su serptin resmen teşekkür ederim
Cidden tabii insan duştan çıkınca kendini 5 hatta 7 yıldızlı otelde gibi hissediyor sanki bornozu giyinceCidden mi süper süper süper ben bu seriye fena düştüm kesin alıcam galiba ya
Yok yok benim mağazaya gidip bakmam şart oldu bu seriyeNe demek canım burada amaç birbirimize yardımcı olmak destek olmak sonuçta al kesinlikle üzmez yani
Baktıktan sonra bize de anlat ya alırsan hatta mutlaka haber ver bende şu saniye sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimiYok yok benim mağazaya gidip bakmam şart oldu bu seriye
Tabii canım ilk iş gelip buraya yazıcam hatta sana yazıcam direktBaktıktan sonra bize de anlat ya alırsan hatta mutlaka haber ver bende şu saniye sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?