Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar,
henüz yakın zamanda söz nişan vs. düşünmüyorum ama çeyiz almaya başlamak lazım bir yerden. henüz hali hazırda birşey yok:) sizce ilk başta ne almalıyım. beyaz eşyalara mı öncelik vermeliyim yoksa diğerlerine mi? fikirlerinize güveniyorum teşekkür ederim şimdidenn![]()
ben çeyizime ev tekstili grubuyla başlamış daha sonrasında ise çatal bıçak takımlarım, yemek takımlarım, tencere takımlarım vs ile devam etmiştim. sana ısrarla şunu söylemek isterim ki; asla bir hevesle gördüğün herşeyi alma arkadaşım. ben neredeyse 1 yıldır çeyiz alışverişi yapmaktayım ve aldığım bir çok şey için şimdiki aklım olsa asla almazdım diyorum. bunlara örnek olarak ilk sırada kesinlikle çatal bıçak takımları, yemek takımları geliyor. her ikisinide 12şer kişilik olmak üzere bir takımını misafir, bir takımı da günlük kullanım için almıştım. ne kadar gereksiz ne kadar boşa giden para diye düşünüyorum şuan. masa takımı ikinci sırada geliyor... peçeteydi yüzüklerdi amerikan servisleriydi yok runnerdi offff diyorummm.. 12 kişilik almıştım onu da şimdiki aklım olsaydı kesinlikle bu takımıda almazdım. ve ve veee o abartılı saçma salak yatak örtüsü.. neymiş efendim ilk evi kurduğumuzda o yatak örtüsünden sermemiz gerekiyormuş peeehhhh.. o kadar acıyorum ki o abartılı yatak örtüsüne verdiğim paraya..
canım sen sen ol bütçeni gereksiz şeylerle şişirme o kadar çok alınacak şey varki gerçekten gerekli olan.. almakla bitmiyor. önce kendine GERÇEKTEN GEREKLİ olan ürünlerin bir listesini yap, ondan sonra akıllı bir şekilde alışverişe başla haa birde sana tavsiyem :) burada bir kaç kişinin yaptığı çeyiz listesi var aman diyorum onlara uyma :) evini ıvır zıvırla doldurma![]()