- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
merhaba hanımlar alsında benim düğünüme daha 1 sene var :) ama biz erkenden ihtiyaçlarımızı alıyoruz sözlümle indirimleri takip ediyoruz ve o şuana kadar 5 halı aldı ve sadece 300 tl tuttu :) indirim vardı kapatıyolardı söyledim gittiler görümcemle aldılar :) ve halılar çok güzel neyse tencere seti aldı. O kız kardeşiyle ayrı evde yaşıyo o yüzden beyaz eşyam tam herşeyin en iyisini almıştı 2-3 senedir kullanıyo koltuk takımı da çok iyi durumda merak etmeyin o eve bi ben girdim sadece :) yani beyaz eşyam televizyonum koltuk takımım hepsi var o koltuk takımını istersen yenileriz diyo ama ben masraf yapmayalım diyorum onun yüzünü istediğimiz renkte bi kumaş alır kaplatırız diyorum evlenince 1 veya 2 sene içerisinde ev almayı planlıyoruz o zaman değiştiririz eskiyince dedim mantıklı değil mi :)
neyse gel gelelim kız tarafına şimdi benim çeyizimde eşarplarım patiklerim ve ilifim var sadece ben param oldukça biraz daha patik vs alıcam çünkü sanırım nişanda erkek tarafına bohça gidiyomuş görümcelere patik alıcam pazarda sordum 3tl dediler :) bu yazda çok güzel bi yemek seti buldum mükemmel ötesi karacanın imalat yeri sadece 400tl ye tüm seti vericekler :) yavaş yavaş ben ufak tefek şeyleri almak istiyorum çeyizde neler olmalı bana yardım eder misiniz :) ben çeyizimi aileme bırakmak istemiyorum yeni ev aldık onlar sadece yatak odamı alsınlar yeter yük olmak istemiyorum yeterince borçları var ben o yüzden şimdiden başlamak istedim bana yardım ederseniz sevinirim yalnız bırakmayın benii :)
neyse gel gelelim kız tarafına şimdi benim çeyizimde eşarplarım patiklerim ve ilifim var sadece ben param oldukça biraz daha patik vs alıcam çünkü sanırım nişanda erkek tarafına bohça gidiyomuş görümcelere patik alıcam pazarda sordum 3tl dediler :) bu yazda çok güzel bi yemek seti buldum mükemmel ötesi karacanın imalat yeri sadece 400tl ye tüm seti vericekler :) yavaş yavaş ben ufak tefek şeyleri almak istiyorum çeyizde neler olmalı bana yardım eder misiniz :) ben çeyizimi aileme bırakmak istemiyorum yeni ev aldık onlar sadece yatak odamı alsınlar yeter yük olmak istemiyorum yeterince borçları var ben o yüzden şimdiden başlamak istedim bana yardım ederseniz sevinirim yalnız bırakmayın benii :)