- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
arkadaşlar yakında sözleneceğim ama hiç bilgim yok aileminde pek bilgisi yok öle bi durum içinde olmadılar lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız sewinirim mesela,
isteme günü söz olacak 1-ilk önce çikolata sonra kahve ve sonramı börek çörek ikramı mı olur, fisfisfis 2- söz için erkek bohça falan gerekiyormu, (yoksa sadece nişandamı ) 3-alyanslar kime ait oluyor yani kısacası ne gibi hazırlık yapmamız lazım söz için kız tarafı olarak neler alınması lazım :asigim:
ayrıca nişanla söz törenini birleştirmek istesek onda ne gibi hazırlık olması lazım ewde olur sanırım nişan töreni nişandan sonra erkek ewine bohça gitmesi gerek onu biliyorum (bohçada erkek tarafına ailesine hediye olmalımı onu bilmiyorum) ve ayrıca nişanla söz birleşince alyans kız tarafınamı ait oluyo? kafamçokkarıştı yaaa çok kafam karıştı lütfennn yardım edin işin içinden çıkayım lütfennnnnnnn
seven bacım çok heycanlısın gı bende zamanında böyleydim üstünden 1 sene geçti teeeeee. nese sorularına kendimce cvp verim conem 1.cvp ben çikolota tutmadım sadece kahve verdim sonra çay hazırlandı çay verdim sonra ise tatlı yenildi benim tatlım yanında dondurmada vardı.söz öncesinde gidilir alış veriş yapılır söz günü giyilmesi için bi takım aldım bide yüzük begendim bi ayakkabı bendim onları bi bohca halinde getirdi oglan evi giydim bohçanın içinde iç çamaşırı takım ayakkabı terlik havlu namazla vardı.2.cvp oglan evine biz bohça yapmadık sözde nişanda yaptık.3.cvp sa sözde sadece bana yüzük alındı oda oglan evi aldı biz almadık nişanda alyans aldık.oğlanın alyansı kız evine ait oluyo.nişandan evvel bohça yapar her iki tarafta getirilir nişandan bir gün önce verirlir.oglanın bohçasında takım elbise tıraş takımı iç çamaşırı kravat eşofman birde kazak almıştık. bana gelen bohçada yine bir takım bi buluz bide etek eşarp iki tane iç çamaşırı gecelik takımı namazla havlu makyaj seti parfüm seti konuluktu.
nişanda ise oglana sadece alyans takıldı oda beyaz altın aldık.
bana takılan set bir künye küpe 7 bilezik bir saat tek tş yüsük alyansla beraber sonra misafirlerin taktığı altınlar vardı o oglan evine ait. bu kadar yeterli heralde cnm evlenirsem ondanda bahsederim çokmu karışık oldu ne :1no2: hayırlı olsun conema.s.