Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

valla bişey almadık... bi bornoz takımım var bi de kahvaltı tamam...:Roflol::Roflol: başka hiç bişeyim yok...

belki siz hepsini bir alcaksınızdır tabi biz öyle yapmadık hemen bitsin diye uğraştık...siz ne kadarlık nişanlısınız?biz 1,5 yıldan beri nişanlıyız.:sm_cool::sm_cool:

benimde şubatta düğünüm 2yıldır alıyorum ve hala eksiğim var kız çeyizi hiç bitmiyo hiçç çok zorrr bu işlerr ama sonucu güsel

eda nın web sayfasına baktım az önce.çoook güzeller.güle güle kullancanım.seninki hangisi merak ettim yerimseniben satış yerlerini göremedim ama sitede.acaba her şehirde var mıdır?

her şehirde eda markası vardır. benimkisi düz renk fıstık yeşili desenlilerden istiyordum duyduguma göre bir kaç yıkamadan sonra desenleri çıkıyormuş ve bende düz renk aldım cnmsırnaşık şey

merhaba
arkadaşlar bu konuda evlenecek,nişanlanacak,istenecek olan arkadaşlarımıza her konuda tavsiyelerinizi yazın beyazeşya,mobilya,kahve,makyaj,sevmediğimiz kayına eltiye nasıl davranmalıyızjeyyar,genel anlamda davranışımız nasıl olmalı vs vs..
sizin deneyimlerinize ihtiyacımız var
:1rolleyes:

nişanım oldu ama karşı taraftan ne sepet geldi ne bişey?onlarda kına gecesınde verılırmıs.ailesi mersinli acaba mersinde adetler boylemı bilen varmı?

of ya bende 1 yıldır nişanlıyım daha hiç birşeyim alınmadı tabi beğendim sadece alınacaklar hem benim ailem hem onun ailesi o kadar sakinki herşeyi sonuna bırakıyolar o zamanda etekleri birbirine dolaşacak ama farkında deller sakalım yokki sözüm dinlensin ya kızlar ben mobilyamı LADİN MOBİLYA alıcam beyaz eşyamıda PROFİLO alıcam sizce ii olurmu

Herşey bana kolay geliyor da istanbuldan hiç bilmediğim kayseriye gelin gitmek beni kara kara düşündürüyor.En zoruda bu işte başka memlekete gelin gitmek.

Ne yapacaksan hemen yapmalısın yoksa yapmak istediğin bir çok şey unutulur imkansız bir anda aklına gelir ve hep aklında kalır.Onun için sen yavaş yavaş zorla birilerini nişan olmuş bişeyler yapılmalı.Yuva kurmak kolay değil bak bir sürü masraf yarısını dahi yapmış olursan ilerisi senin için rahat olur. Sonuçta tüm zahmeti sıkıntıyı maddi manevi siz çekeceksin. En çoğunu ise evin dişi kuşu olan sen çekeceksin.Derim ki elini çabuk tut.

Herşey bana kolay geliyor da istanbuldan hiç bilmediğim kayseriye gelin gitmek beni kara kara düşündürüyor.En zoruda bu işte başka memlekete gelin gitmek.

Guzelim en azindan sen dilini biliyorsun hem Tr desin bense Almanya'ya gidiyorum dilini bilmiyorum ogrenecegim ama....insan sevdigiyle oldugu zaman....:asigim: hayat kolaylasir belki de

Nişan da kız tarafı ve erkek tarafı karsılıklı bohca alısverısı yaparya
iste onların içinde nelerin olması gerekiyor :uhm:
bilgisi olan paylaşabilirmi :uhm:

GELiN İÇİN;

- ÇANTA
- AYAKKABI
- ŞEMSİYE
- TERLİK
- GECELİK
- İÇ ÇAMAŞIRI
- MAKYAJ SETİ
- PARFÜM
- HAVLU, SECCADE vs.
- TAKIM ELBİSE

ERKEK İÇİN;

- TERLİK
- PİJAMA
- TRAŞ SETİ
- PARFÜM
- GÖMLEK - KRAVAT - PANTALON
- İÇ ÇAMAŞIRI
- ÇORAP
- KEMER

iLK AKLIMA GELENLER BUNLAR...

NİŞAN YÜZÜKLERİNİ ve NİŞAN KOSTÜMLERİNİ,
HER İKİ TARAFTA BİRBİRİNE ALIR.

SEVGiLER...

GELiN İÇİN;

- ÇANTA
- AYAKKABI
- ŞEMSİYE
- TERLİK
- GECELİK
- İÇ ÇAMAŞIRI
- MAKYAJ SETİ
- PARFÜM
- HAVLU, SECCADE vs.
- TAKIM ELBİSE

ERKEK İÇİN;

- TERLİK
- PİJAMA
- TRAŞ SETİ
- PARFÜM
- GÖMLEK - KRAVAT - PANTALON
- İÇ ÇAMAŞIRI
- ÇORAP
- KEMER

iLK AKLIMA GELENLER BUNLAR...

NİŞAN YÜZÜKLERİNİ ve NİŞAN KOSTÜMLERİNİ,
HER İKİ TARAFTA BİRBİRİNE ALIR.

SEVGiLER...

EVET BENDE AYNEN BUNLARI ALMIŞTIM FAZLASINA GEREK YOK SATEN DÜĞÜNDEE ÇIKARIYOSUN HEMEN HEMEN AYNI ŞEYLER OLUYO...

kızlar ben de nişanlıyım beyaz eşya bakıyoruz ben gri renk istiyorum ama satan adam hemen çiziliyo leke oluyo,parmak izi kalıyo dedı başka bi yer de bişi olmaz dedı gri renk kullanan var mı ?napcamı şaşırdım bi de set üstü mü daha iyi yoksa büyük fırın mı kızlar?:uhm:

ben de gri almak istiyorum bana temizligi daha kolay olurmus gibi gelio yalnız griler dierlerinden daha pahalı olsun bi kere alınıo ne de olsa cok sık duruolar ya

kızlar yengemde gri almıştı onun gri bir el falan değdiğinde hemen iz bırakıyordu hemen kirleniyor ama griden griye fark varmış yengem öyle demişti

ya bende gri istiyorum banada aynı şeyleri söylüyorlar ve hatta birisi silince çıkmıyo ozel bi deterjanı var onla silmek lazım gibi bişey söyledi ne kadar doğrudur bilemiyorum ama gerçekten gri çok şık duruyor

Arkadaşlar gri tabiki çok hoş ve göz alıcı duruyor.Yanlız bu gri dediğimiz inox lar fark var aralarında metal olması gerekiyor alıcağınızın eğer metal değilse üzeri kaplama oluyor buda hep leke bırakır hep iz olur durduk yerde.Bunların temizleyicileri var inox temizliyicileri cam sil gibi sıkıp temizleyin leke falan kalmıyor:enbuyukkk:

X