Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

yastıkta güzel fikir aslinda hemde değişik ben araştırıyım bu konuyu CADIARZU

evet gerçekten hoş ve değişik ayrıca çok güzel yastık modelleri var

benim tercihim büyük ihtimalle yastıktan yana olacakyerimseniben

tepsinin kendisinin mi süsünü soruyosun arkadaşım tatlicadiarzu

aynisi dedin ya bende diyorumki
aynisi derken
icinde o sekilde cicek boncuk fln varmi yoksa sadece kuru tepsimi diyorum !!!
eger öyleyse internetten alip bosyere kaziklamiyim

yok ben sadece tepsiyi aldım...
süslemeleriyle 25 ytl ise iyi . ben sadece tepsi sandım ! yerimseniben

okey canms..
banada uygun geldi ama tabi ceyizcilere de bakmakta yine fayda var
bulamazsam o beyaz cicekliyi alicam ztn

canım tepsiyi sözlenince verdik biz erkek tarafına.
o yuzden mendılın resmı yok.ama eksik nası bişeyler var :uhm:
düz beyaz mendilin kenarlarına annem iğne oyası yaptı
bi tane resim var ama tepsiyle beraber bi bak istersena.s

arkadaslar bende mayıs ta evlenıcem ıns hayırlısıyla
bu lıste cok ısıme yarıcak
ellerınıze emegınıze saglık
mutlu gunler

meraba arkadaşlar bende ağustosta evlenecem inş. :dance:çeyiz hazırlıkları ne zormuş al al bitmiyo gerçekten ben korkmazın 34 parça maviş çelik setini aldım 370 ytlye içinde
3 parça çelik tencere
3 parça omlet takımı
1 adet çelik tava
1 çaydanlık
1 düdüklü tencere
cezve takımı
kepçe kevgir vs takımı
ve smart marka tost makinası da hediyesi
bana çok uygun geldi tencere ve çaydanlıkların kapakları mavi camdan çok beğendim inş. güzel çıkar
arzumun mutfak robotunu aldım 100 ytl ye diğerlerini prça parça almaktan daha uygun geldi herkese kolay gelsin umarım herşey düşlediğimizden bile güzel olur byeeee:teytey::teytey::teytey:

Selam kıslar...

Karacanın kampanyası vardı
yemek takımı, çatal bıcak takımı kahvaltı takımı birde 3 lü tencere vardı ben onu istemedim o 3 lü takımı çıkartıp yerine yine karacanın çeyiz sandığını aldım (kulpları yeşil renk olan çelik tencere seti) farkını verdim tabiki..
Şimdilik bundan başladım. Dahaaa çooook alınacak var değil miCADIARZU

Son düzenleme:
slm kızlar bende ağustosta evleniyorum.Çeyizleri al al bitmiyor,fazla kalmadı eksiğim galiba...En son beyaz eşyalarımı aldım...

eylülcüm bende karacanın setini aldımm çok güsel gerçekten..ama al al eksik bitmiyor yaaa

Kıslar şimdi ben elektirikli süpürge alacağım önerinizi bekliyorum....Memmun kaldığınız varsa alayım lütfennn:1closedeyes:

Kıslar şimdi ben elektirikli süpürge alacağım önerinizi bekliyorum....Memmun kaldığınız varsa alayım lütfennn:1closedeyes:

eylülcüm elektrikli süpürge sormuşsun, annem almıştı en son Fakir den süper bişe zerre kadar toz bırakmıyo ve ıslak/kuru kullanabiliyorsun.

Fakir Prestige Duo

bende artık yavaş yavaş çeyizimi hazırlamaya başladım
Çatak kaşık setimi, çelik tenceremi, çaydanlığımı ve cezve setimi Hisardan aldım (kampanya varmış 1200 ytl)
a.s.

ve güral porselenden teflon tencere seti aldım, resmini nette bulamadım yerimseniben

allah iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah

http://www.krcshop.com/asp/show_stock.asp?product=153.08.01.0067

Görüşlerinizi merak ettim. Ben bu kahvaltı setini aldım. Yemek takımım ağır buda biraz cıvıl cıvıl olsun istedim

eylulcum çok cici yaa vallahi insanin içi açiliyor resmen çok iyi bir seçim yapmissin gerçekten, allahim sana sevdiginle tatli tatli kahvaltilar nasip etsin bu takimla insallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…