- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 31
-
- Konu Sahibi smile smile
Bi suru dertli konunun icinde, kalkip ceyiz fotolari paylasmaniz (kaldi ki konu yanlis yerde) ayaklarinizin yerden kesildigini gosteriyor zaten.. Kotu niyetli degilsiniz belli ki.. Ama burasi yeri degil..İki aydır çeyiz hazırlığı yapıyorum az az bir şeyler almaya başladım.Ne kadar tatlı bir heyecan yaşadığımı fark ettim . İnsanın sevdiğiyle aynı çatı altında yaşamak istemesi , yuvasını güzelleştirmek için uğraşması ne kadar güzelmiş :) Allah herkese hayırlı eş , mutlu bir yuva nasip etsin inşallah :) Eki Görüntüle 1779560 Eki Görüntüle 1779570
Ayyy evini çiçeklere ve pembeye boğmamış bi yeni gelin yok mu ya
Konu tuhaf kaçtı ama Allah mutluluğunu bozmasın inşallah.
Ben varım ama yeni değil 3 seneliğim
Aslında ben vardım. Bütün eşyalarımı krem rengi aldım ancak şimdi bakıyorum kırmızı halıma ışık vurunca pembe şekiller çıkıyor gelen ev hediyelerim hep pembe sanırım kaçış yokAyyy evini çiçeklere ve pembeye boğmamış bi yeni gelin yok mu ya
Silemezsin. Yeni üyesin, mesaj silmek uzaklaştırma sebebi, bu arada, bilmiyorsundur muhtemelen.teşekkür ederim :) bu arada kusuruma bakmayın gerçekten bilmediğimden yazdım buraya kötü niyetimden değil daha dün aldım hesabımı . Silecektim ama nasıl silinir onu bile bilmiyorum :)