• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

biz yemek odasını rapsodi mobilyadan aldık..ne zmn senin düğünki acelesi yoksa bi ara eklicem ben evin fotolarını görürsün oki ;) hala bi kaç eksiğim var çünkü ince dataylar yani :)))

Canım tamam ekledıgın zaman bakarım seve seve sayenzıde fıkır alısverısı kolay opuyorumnanaktan benım düğüne 1ay kaldı inşaallah.ece buarada hayırlı ugurlu olsun Allahım hayırlısıyla sevdıgıne kavustursun inşaallah:nazar:

biz yemek odasını rapsodi mobilyadan aldık..ne zmn senin düğünki acelesi yoksa bi ara eklicem ben evin fotolarını görürsün oki ;) hala bi kaç eksiğim var çünkü ince dataylar yani :)))

canım bizim senle zevkler çok benziyo (gelinliklerde tüğ olması sadece bitanesi ) :)) , eklesende görsek güzelll evinin fotoğraflarını :)) :asigim::1hug:

hoşgeldin topraam ,hayırlı uğurlu olsun..Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıya...hemen bakıyorum fotolaraa...

Canım tamam ekledıgın zaman bakarım seve seve sayenzıde fıkır alısverısı kolay opuyorumnanaktan benım düğüne 1ay kaldı inşaallah.ece buarada hayırlı ugurlu olsun Allahım hayırlısıyla sevdıgıne kavustursun inşaallah:nazar:

hayırlı olsun canım :)) Allah tamamına erdirsin :))

çok sağolun kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

valla ben nişanım olduğunda burda yapmayı düşünüyorum
hani sen izine çıkıyosun ya nişanlına lberaber gidebilrsiniz diye düşünmüştüm tatlım

güzel bi yer canım ama daha bi sürü yer bulursun ozaman geldiğinde..
bizde gösteririm hakana çok isterim ama uyar mı bilmiyorum buyrunnnnnnnnn

fatma altın derim
neden dersen para hemen harcanıo
ama altın bozmak istesen 10 kez düşünüosun
bide altın değerlenen bişey:)

paraya ihtiyacım varsa ve eksiklerim varsa parayı seçerdim, ama anlık olarak şuan lazım değilse altın seçerdim :))

kızlar tşk ederim çalıştıgım yer para toplamışlar 400 tl kadar bana para ihtiyacın varsa para olarak verelim istersen altın yapalım dediler bende düşündüm 400 benim ne bi deliğimi kapatır nede boş kalır havada gider diye düşündüm altın dedim.hilmi ye söledim bana para olarak alsaydın altın kaç para oldu vsvs söledi, canımı sıktı yahu boshayallersmile

kızlar size deseler düğün için paramı verelim altın mı hangisini seçerdiniz...

Vala canım ben 2 görümcemden para aldık 400 birinden 400 birinden canım 800 tl oldu bılezık alcaklardı.ama bilezikde sonradan bozulup gidiyor.suan para ıhtıyacamız var.avızelrı dösedık tumevı yatak baza aldım.falan ıhtıyaca gıttı borcsuz aldık.sonucta para lazım ıse ıhtıyaclarınıza benım fıkrım para olsun.ama yok dersen altın gelsın sonra bozdurur ıhtıyacamı alırım oda olur.mesela kardesım ise plazma alcak oda baya guzel bızleık alcaktı.dugunde yok sundan bu sundan o dedritmicem sevmıyorum zaten mangır mangır kendı adıma.ben ve nısanlım biliyoruzya herkesın hedıyesı yeter bıze.koaly gelsın hayırlı ugurlu olsun canım:nazar:

çilekcim seneye beni de bu listeye alcan dimi :kedi:
alırız tabi cnm neden olmasın
sende ne durumda hazırlıklar canımcım
bitti mi? opuyorumnanaktan[/B]

nerdeee biter mi be cnm
daha bir sürü eksik var parada yok :)

günaydınlarr

çilekçim eğerki pamuk satense gerçekten uygunmuş ama bişi kalmamaıştır adam akıllı kesin:)
lepim pamuk satendi şu siyah olanlar varya
onlardan istiyorum 1 tane daha
siyah kırmızı var siyah beyaz var hoşuma gidiyo boshayallersmile

Evet canım aynalı konsollardan dıyorum.öle buyuk bısı ıstemyıorum ayna olursa kucuk kıbar bısı sitelere gezcem bı bakalım. ama stıcerlı aynalar guzel uygun bulrusam alcam bakalımopuyorumnanaktan
arzucum aynalı saatler oluyo obnlardan da olabilir böle stıcker gibi kelebek çıkıyo aynadan
karıştı galiba foto bulursam eklerim

selam kızlar nişanlandım geldim
albüm yaptım :kedi: beklerim sizleri de
ece hayırlı olsun bakıyorum fotolara
düğünü ne zaman düşünüyosunuz boshayallersmile

herkese selam kızlar hayırlı kandiller

1561.jpg

Back
X