- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.401
aynen bendim kaydirigubbakcemile3
oraya da yazmıştım hatırlıyorum :hulya:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bendim kaydirigubbakcemile3
tatlım alttan lastiği var bunun o yüzden kaymaz birde gelin yatağı için aldık biz bunu kullanışsız bile olsa her zaman yaymam yani.
teşekkürler komşum
3.senem canım çoğu gitti azı kaldı diye avunuyoruz işte mafoldumben
canım güzel görünüyor ama tamamen saten bu sanırım hoop hoop kayıyor bunlar bir de saten gecelik giyersen tutabilene aşkolsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet evet saten kayıyor diyorlarr
benimde aklımda bi tane siyah saten takım alıcam biyerde görmütüm neresiydi hatırlamıyorum tvdeydi ama çok harikaydı çarşaf kayarsa bizde kayarız :):) kafama koydum bende siyah saten alıcam ALLAH nasip ederse
yani böyle şık bişey dedim yatak takımı gibi.
:) geçen gördüm işte 250 dediler çok geldim hiç bilmiom fiyatlarını da.
zeynepcğim çok teşkler tatlım. dün gece gördüğün saten geceliğimi giymeyi düşünüyorum :)
zeynep neyse gerçekten çoğu gitmiş çabuk geçer geri kalanıda inşallah siz nişanlımısınız kafam karıştı kim neydi :):)
siyah-kırmızıda güsel oluo cnm
kıs kaya kaya yataktan yere düşersiniz kaydirigubbakcemile3
hangi gecelik bende görmek istiyorm :1ninca:
daha seni kim tutarzemuszemusyani böyle şık bişey dedim yatak takımı gibi.
:) geçen gördüm işte 250 dediler çok geldim hiç bilmiom fiyatlarını da.
zeynepcğim çok teşkler tatlım. dün gece gördüğün saten geceliğimi giymeyi düşünüyorum :)
nayıııır mafoldumbenzeynep neyse gerçekten çoğu gitmiş çabuk geçer geri kalanıda inşallah siz nişanlımısınız kafam karıştı kim neydi :):)
![]()
ben yatağım böyle olsun istiyorumm:asigim:
bana dion demi canım.
zeynepler karıştı:)
evet nişanlıyım 7 ay oldu nişanlandığım 2011 gibi düşünüyoruz kısmet ama var daha alıncaklar bitmedi henüz.
evet canım artık o kadarınıda idare edicez heralde gecenin sonunda çarşafla beraber benide camdan aşşağı atar adam yada kapıya koyar:roflol::roflol::roflol: