- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.101
Bu fincanlardan mudoda var ya da benzerleri bulamayan bacılarım. Grace güle güle kullan canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size soru fincan 12 kişilik ortalaama ne kdr dır kahve fincanı 12 kişilik ? içinizde alan var mı ?
ereğli canım işte çok güzel duruyor da ben her şeyin kullanışlı olup olmadığını da çok önemsiyorum,bir arkadaşım bu setlerden aldı şimdi bin pişman su lekesi çok oluyor diye eee benim de aklım karıştı 450 Tl ver böyle sıkıntı yaşa sonra![]()
o fincan takımı 450 tlmi-tatlicadiarzu-
tipide tipe benzesekaydirigubbakcemile3
[COLOR="DarkGreen[COLOR="Red"]"]Hejar, biricik [/COLOR]çok daha güzelleri sizin olsun fıstıklarr.[/COLOR]
o fincan takımı 450 tlmi-tatlicadiarzu-
tipide tipe benzesekaydirigubbakcemile3
yok biricik kahve fincanları değil ereğlinin almak istediği jumbo çaydanlıklı çay seti o fiyat :)
ereğlimmm ne kadara aldınız evi canım bir de yavru kuşum amma kızmıştım kayınpedere sana sormadan alıyor diye de vallahi çok iyiymiş ev kuzum benim :) hiç üzülme artık gerçekten iyi.
bizim kayınpederin son bombası kızlar ,en son kombi kalmıştı ya alınacak onu bari o alır diye düşünüyorduk ama adam tamamen niyeti bozmuş kaydirigubbakcemile3 ne alacağım ikisininde maaşı iyi ben almam diyormuş :)
yok biricik kahve fincanları değil ereğlinin almak istediği jumbo çaydanlıklı çay seti o fiyat :)
kızzz 450 fincan olur mu hiççç akannehirakannehir yok bunlar 22 tl 6 tanesi benim çok hoşuma gittiii :asigim:
ereğlimmm ne kadara aldınız evi canım bir de yavru kuşum amma kızmıştım kayınpedere sana sormadan alıyor diye de vallahi çok iyiymiş ev kuzum benim :) hiç üzülme artık gerçekten iyi.
bizim kayınpederin son bombası kızlar ,en son kombi kalmıştı ya alınacak onu bari o alır diye düşünüyorduk ama adam tamamen niyeti bozmuş kaydirigubbakcemile3 ne alacağım ikisininde maaşı iyi ben almam diyormuş :)