- Konu Sahibi MissBiricik
- #8.541
hilalimm bnm sol kolumun yarısından fazlasında dövme var, o yüzden abes durmasın diye böyle sade bişey tercih etmek zorunda kaldım, ama çok da begendim ne yalan söyliym :icecream:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun müüjde gelinliğin
pek benim tarzım değil ama sen beğenmişsen sorun yok
ben biraz daha taşlı gelinlikleri seviyorum da![]()
kızlar ben geldim yine
pınarcımm canım benimm şu anda çok karışıksın dimi hem yuvana kavuşma hem aileden ayrılma ... anlayabiliyorum bir sorun çıkmsında canım herşey gönlünce olur inşallah ama dikkat et kendine ALLAH korusun hasta falan olma cokta zayıflama elde değil ama yemene içmene dikkat et yani canım.evinde yarın temizleniyomuş hadi bakalım canım açılışı yapın hem belki fotolarını çeker biz meraklılarlada paylaşırsın olmazmı???:):)canım benimm tüm güzellikler seninle olsunn içinde aklında hiçbirşey kalmasın inşallah
canım teşekkürler ederim , sorma çok karışığım ama atlatıcam inşallahpınarcım tarıf ettıgın modellerden sıteden eşyalarına baktım çok şıklar gercekten ve gayet ıyıye gelmıs ALLAH güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım
bu ne ki lepi
ben de kedili çaydanlık almıştım düdüklü lunartın
ivet o bir patlatma makinesiiiio birr, o biiiiiir
Mısır Patlatma Makinesi
:sm_cool:
napıyorsunuz bakalım kızlar nasıl gidiyor?
şu kahvaltı setini beğendim galiba CADIARZU
]
tarih belli oluncaaa ilk buraya yazıcam söz alıyorum ufak tefek çeyizcikleriboshayallersmilekaydirigubbakcemile5