A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #8.401
valla cnm annemler düşünceklermiş dün annem gitti damat evine bakalım
kız alfabe ezberliyorum ben, çince dersim var da bu sene, mübarek resim bunlar yaa yazı diil, sende ne var ne yok bakemm?
he dün konustuk müjdeyle olucak gibi sanki hee aliyi gormedıler demıstın aılen ıcın sen nerde gordun ben oraları bılmıyorum canım
tatlı ali benim 20 yıllık arkadaşımın teyzesinin oğlu
amann ALLAH yardımcın olsunn kız ,bende de bir değişiklik yok bee ne olcak iyilik çok şükür:hulya:
tatlım ben lise 1e giderken 15 yaşımdaydım böle bişeyler olur gibi oldu ama çocuktuk ikimizde şımardım heralde biraz istemedim ama o beni unutmamış kaç yıl karşılıksız sevmiş beni benim eskiden ayrıldığımı duyunca hemen annesini gönderdi dünde bizim hanımlar gittiler annem düşünücez dedi bakalım dualarınıza ihtiyacım var
tatlım ben lise 1e giderken 15 yaşımdaydım böle bişeyler olur gibi oldu ama çocuktuk ikimizde şımardım heralde biraz istemedim ama o beni unutmamış kaç yıl karşılıksız sevmiş beni benim eskiden ayrıldığımı duyunca hemen annesini gönderdi dünde bizim hanımlar gittiler annem düşünücez dedi bakalım dualarınıza ihtiyacım var
babam çekimser kalıo çocuğu görmeden bişey diemem dio annemde aslında istemio gibi ama çocukla bi konuşalım bakalım o nası dio yani alinin konuşmalarını beğenirse anne olur yani bende aliye diorum annemle konuşmaya gelirsen anneme çiçek getir belki görünce yumuşar:)
20 yıllık yani bebeklik diyelim
babam çekimser kalıo çocuğu görmeden bişey diemem dio annemde aslında istemio gibi ama çocukla bi konuşalım bakalım o nası dio yani alinin konuşmalarını beğenirse anne olur yani bende aliye diorum annemle konuşmaya gelirsen anneme çiçek getir belki görünce yumuşar:)
20 yıllık yani bebeklik diyelim
bebek dünde söylediğim gibi, beni bile verdilerse ve beni bile alıcak adam cıktıysa, hic dert etmeyin kendinize bunu kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:müjde kıs benim moralim çok bozuldu sizin nikah olmazsa biz yine biricik lilyum falan evde kaldık demektir kim yazcak bizi ayakkabısına:roflol:
takma kafana yavruu 2010 bizim yılımız olucak inşllh daha başındayız:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kızım bile ne demek ya? ulan kayınvaliden seni almak için neler yapıyo vallahi burdan hiç bile gibi görünmüyo RABBİM nazarlardan korusun baksana bir an önce olsun herşeyin en güzeli olsun diye çırpınıyolar bizi kızda beni bile alan olduysa diyo heyy allam ya
merak etmeyn o gelmezse ben gdyrm ıraka ahahahha elcilikte yıldırm nikahı kaydirigubbakcemile3 hic bişeyi götrmem yanmda, bi tek ayakkabıyı alırm altına isim yazmk icin kaydirigubbakcemile3 kız smdi böle de, kaynanam benden nefret ediodu başta, kolumdaki dövmeden sacımın boyasına, okulumdan stajıma, hersey batıodu karıya kaydirigubbakcemile3 ay oglummm buna gelinlik bile giydiremeyiz biz bi dövmeyi kapatsak öbürü açılır falan demiş, zamanında barmaidlik yapmışım, benden hayr gelmezmiş kaydirigubbakcemile3 valla mustafanın aklını başından almışım, kadın beni sevdgnden diil oglu mahvolmasın die yapıo bunları kaydirigubbakcemile3 bide daha 3 aydır tanıdıgım adama beni verdiler ya ben hala olayın şokundaym, aramzdada 10 yaş var kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?