- Konu Sahibi MissBiricik
- #8.221
günaydın canlarımmmmmm,nasılsınız kızlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolun kızlar daha önce hiç arçelik markalı biş kullanmadım..
ama ii marka diosanız içim rahat eder..
sinbo nasıl peki.
pek ii bi marka olmadıgını duymuştumda...
günaydın canlarımmmmmm,nasılsınız kızlar :)
anladım lepicim
bizdede herşeyi aileler yapıcak ve ben mümkün oldğnca çok para biriktirmeye çalışıyorum
aileme pek yük olmasın diye
yoksa soraya kalırsa bize ödetmezler asla
caım bizimkinin ölçüsü 185-70-70
Bizimde 180*70*79 ölçülerinde
saolun kızlar daha önce hiç arçelik markalı biş kullanmadım..
ama ii marka diosanız içim rahat eder..
sinbo nasıl peki.
pek ii bi marka olmadıgını duymuştumda...
günaydın kızlarr :)) robot arçelik falan derken bende arçelik lal serisi aldım herşeyimi sadece m,kseri yok malesef bu lal serisisin..onuda metal rengi alıcam dün sipariş verdim getircekler.. mail bile atmıştım lal serisi mikser diye ama :))
canım karar verdim çay seti flan almicam onun setini al bunun setini al yeter yahu bunuda toplama yapıcam:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:asgd yıne birini mi buldun isim yazdıracakyerimseniben
bana sormuştun aday var mı diye. yok canım aday. bende biriciktenimlaelaelaelaelae
lepi güle güle kullan .çok sade ve şık duruyor. banyo takımın.
biricik daha uyguna bulabilirsin çay seti heralde. banada pahalı geldi.
birde ismi varya ondan pahalıdır bernardoklava:
muhahaaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol::)lilyum bulduğumuz her kişiye muhteşem üçlünün isimlerini veriyoruz biricik,lilyum,asgd:lepi:
canım hayırlısı olsun çıkar brgün kısmetiniz hayırlısıyla gelsinler inşallah :Saruboceq:
hiçbi işe başlamadık ama azimliyiz çabamız yeter:lepi: :lepi: :lepi:ay bu topikte bi üçümüzüz sanırım hiç bi işe başlamayan evlilik anlamındasırnaşık şey
amin canım öle dua ediyoruz:hulya:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisAAAAA LİLYUMMMM! ben yazcam seni kız asgdyle konştk bricik sen derya asdg hepnzi yazıyrmmm
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:evet canım olduğumuz yerde sayıyoruz :roflol:ama biricik hiç bu durumu takmadan çeyizleri düzüyo:roflol::roflol:
aynen kim tutar bizi evlilkleriniz tehlikedekötükedihüso kötükedihüso kötükedihüsounutmayın bizi yakarız sizi:roflol: :roflol: :roflol:bak müjde olurda unuturda yazmazsan bizi kabusun oluruz bu senede yüzük takmazsak eğer bunu senden bilir toplanıp senin evi basarız he :roflol::roflol:
waaaaaawwwwaklinialirimsmile
çok hoşmuş cnm güle güle kullan.
hadi hayırlısı olsun cnm ilk adımlar atıldı inşllh hayırlısıysa senin için devamı gelir.ya gittiler güselim bugün annem çok iyi insanlar dedi ama kafasında bişeyler vat düşünelim biraz dedi bende tamam dedim cnm öle
hoşgeldiiiinselam kızlar
zeynep sultan geri döndüüüüüüüüü :lepi: samsundayım çok şükür :) gerçi evi de özlüyorum ama
neler kaynattınız kim bilir :1rolleyes:
biricik ve lepik yakaladm siziii aklinialirimsmile
eeee bende LAL istiyorum mikser nasıl yok yaw. bilmiyorumkismile
eeee bende LAL istiyorum mikser nasıl yok yaw. bilmiyorumkismile
canım illa lale uygun mikser istiyorsanız kingin var.. aynı renklerde.. çokta iyiymiş diye duydum ama... büyük resim ekleyemedim, hata veriyordu.. bu şekilde idare edin artıkın:))