- Emoji Skoru
- 54
- Puanlar
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #7.281
çalışıyo maalesef, anlaşması öyle, sadece cumartesi izin kullanıcak kış boyu, yaz tatili normalinden 3 hafta uzun olucak, balayında rahat olalım diye böyle istedi :icecream: ama keşke yanımda olsaydı bugün allah kavuştursun çilekcim bu arada ne kadar kaldı?
valla iyi dayanıyosunuz ben olsam hic duramazdım, allahtan ki öyle bi sorunumuz olmadı, tanıştığımızda çoktan gidip gelmişti
anladım cnm olsun tatilde daha çok vakit geçiriceksiniz
evet canım 2 hafta balayı izni 3 hafta normal izin 3 haftada bundan dolayı ekstra izin, yani 2 ay hic bi engelimiz yok. ama bugün onu göremediğim için üzüldüm baya, hediyesini de veremedim, o da bana veremedi eyvahedigeldismile bi burukluk var anlicağın
2 ay tatil çok güzel cnm bayabi fedekarlık yapıyosunuz
bişey sorucam bide düğün izni ne kadar oluyo cnm
yani askere gitmemiş olsa ben de tabiki beklerdim ama, burda mahvolurdum ben, her gün gelir ağlardım, bide üzülünce uyumam yemek yemem hic bişey yapmam ben, yaşayan ölü gibi olurdum, o anlamda dayanamazdım, yoksa tabiki 'amaaan seni mi beklicem be' diyip unutmazdım onu, öyle ya da böyle beklerdim bi şeklde
heryerde değişir o canım, abime 1 ay vermişlerdi, kuzenime 10 gün verdiler, nişanlıma 2 hafta veriyolar. ama resmi olarak öyle bi izin yok zaten, işverenin insiyatifine kalmış.
iyi gezmeler cnm allah asker yolu bekleyenlere sabır versin çok zorama hayat o şekilde devam etmiyo
gitmeden başlıyosun ağlamaya sızlamaya
gittikten sonrada aynı oluyosun ama belli bi süre sonra bu duruma alışıyosun
ve yerini özlem ve hasretlik alıyo
insanoğlu herşeye alışıyo a.s
allahtan benimki kısa dönem o tesellim var işte :gitme:
ben gidiyrm kızlar iyi sohbetler çaya davetliyim bi yere
saol cnm öyle düşünme ama görmemişlerdir arada kaynamıştır mesajınesracım tek beni kaale alan sensin teşekkür ederim
şuanda çalışmıyo cnm çalıştığı fabrika kapandı çıkışlarını verdiler iş bulamadı daha nişanlıma sordum balayına gitme gibi imkanımız varmı diye yeni işbaşı yapıcağı için o zamanlar izin vermezler diye 1 hafta düğün izni veriyolar demiştiesra nişanlının mesleği ne? ona göre çok değişir, benim abim mesela 2 aydır çalışıyodu, evlendi 1 ay izin aldı, sırf yüksek mühendis diye.
müjde , esra teşekkürler iyiyim.
bugün küçük odamız için l koltuk , salona tv ünitesi , orta sehpa aldık ..
damat ayakkabısı aldık
son 40 günümüz kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?