- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #7.161
bizde çok olmadı bohça götüreli kızların yazdığı şeyleri koyduk..aklıma gelirse ekstra paylaşırım
teşkkr edrm densem ve hilal_im :icecream: bunları hemen liste yapıyorum çıkınca unuturum yoksa yine. annesine de yapmam lazım ama. ona işlemeli süslü şallardan alsam, bi çift de güzel şık bi terlik alsam, bide diğer klasik şeyler havlu çorap mendil tespih seccade gibi koysam olur mu? bide gecelik falan koyarım. ama dolu gözksün diye saçma şeyler almak da istemiyorum sırnaşık şey
aynen öyle yeterli olur saydıkların kayınvalide için
birde tülbent koyarsın oyalı
bizde kayınvalide kayınpeder vs.. onlara düğünden hemen sonra werilir bohça
gelin el öpmeye gittiğinde götürür..
biz erkek tarafına nişandan sonra götürdük, ama önce onlar getirdi tabi..bizde bide anne-baba varsa kardeşler babaanne dede anneene dede gibi yapılıyo..benim sadece anneannem sağ olduğu için ona getirdiler bide kardeşime..ama biz ekstradan anneanne babaanne ve 1 dedeye yaptık. ablası ve kardeşine de yaptık..baya bi oldu yaniii
kızlaar yaptığınız bohçalar yaklaşık ne kadara çıktı??
Benim teyzemin oğlu 9000tl harcamış, hepsini baştan aşağı giydirmişler, çok fazla değilmi bu miktar
kızlaar yaptığınız bohçalar yaklaşık ne kadara çıktı??
Benim teyzemin oğlu 9000tl harcamış, hepsini baştan aşağı giydirmişler, çok fazla değilmi bu miktar
evet canım çalışma odası güzel fikir, kitaplarınız varsa kitaplıkta koyabilirsin yada raf çok hoş olur.
ayy benim sözlümde istiyo böyle bişey, ne kadar almıştın canım, dün sinbonunkini gördüm 100tl civarı
maliyetini bilmem ama bzm erkek tarafı getrdi bohçaların bazılarını, ablamınkinde bile şaldan boleroya iç çamaşırından bornoza, kol çantasından geceliğe sabahlığa, parfüme makyaj setine kadar herşey var, benimkinde daha neler neler var tahmin edemezsiniz, abiye elbiseden çizmeye kadar kaydirigubbakcemile3 ben ömrümün sonuna kadar bunları kullansam yeter bana. teyzenin oğlu da bence böyle özenmiştir çok, ondan o kadar tutmuştur. normalde tutmaz bnce o kadar.kızlaar yaptığınız bohçalar yaklaşık ne kadara çıktı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?