- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #6.901
ohh süpersin mobilyalar ne kadar tuttu canım toplam ?
Benden bayağı öndesn kız herşeyin hazır
[
canım Sevim hanımla konuştum şimdi ürünler yeni gelmiş,arayacak seni,sen aramasını bile bekleme ürünler mağazada seni bekliyor balım git bakalım ondan sonrada beğendiğin hangi renkse söyle bana Ada şu rengi getirt mağazaya de ben showroom'a getirtirim canım,hadi bakalım umarım beğenirsin yatak örtüsünü
Aaa o zaman süper gerçektende şanslısım tatlım..Yalnız yaşayan erkekler çok düzenli ve temizlik yapmaya alışkın oluyor, muhakkak temizliğe yardım edecektir. Sağlık sorunların için üzüldüm Allah şifa versin.Bende seninle aynı durumdayım sağlık sorunlarım yüzünden evlilik ve işi bir arada yürütmekte zorlanacağımdan endişe duyuyorum biraz ama Allah yardım eder opuyorumnanaktan Benim nişanlım hep ailesiyle yaşamış ve annesi çayının şekeri ekleyip karıştırır öyle verir oğluşunun eline, o yüzden ben evimde bir düzen oturtana kadar biraz zorlanıcam sempatiksalakcinni
Ya kızlar konuya ortadan dalmış olcem ama beni en çok endişelendiren şu kıl tüy meselesi.
Evlendikten sonra çok sorun olurmu acaba, epilasyon şartmı yani, hem çeyiz telaşı hem epilasyon ağır gelecek bana bu sorunları nasıl hallediyorsunuz.
:gitme:bnmki geçti
8 aralıktı
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenBenimde 22 şubat
Çilek senlen beraber kk'da parti düzenleyelim :teytey: :lepi:
teş.ederim hilal cim.. ama benimki kalıcı bir durum...
neyse kötü şeyleri unutalım..
eee kimse de yeni birşey yokmu yaavvvv...:))) daha ayın ortası gelmeden tükettinizmi paracıkları??
:gitme:
olsun cnm doğum günün kutlu olsun yine de :içelim:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
düzenleyelim hadi :roflol:ikimizden başkası bilmez ama kk da parti var die :roflol:
ay mause un pili bitti dımdızlak ortada kaldım :roflol:
kullanılmamış pilde kalmamış
kullanılmışlardan taktım ama oda biter şimdi kaydirigubbakcemile3
Gerçi kızlar size de sorayım..Ben pembe bir yatak örtüsü almıştım, yatak odam da beyaz lake.Yani aslında uyumlular ama annem daha ağır bişi alalım diyo çünkü benim yatak örtüm öyle fırfırlı vs değil..Ben yatak örtüsünü misafirden misafire örtücem, günlük kullanmam. O yüzden sizce 2. yatak örtüsüne gerek var mı?
canım ben lazere gidiyorum.. 3. senasıma da geçen hafta gititm.. ve çok ama çok fark var.... kesinlikle tavsiye ediyorum.. ayrıca benim gittiğim yerin senası 70TL.. sonuçta 2 ayda bir verilebilir bir rakam.. bence hiç beklemeden git..
bence alma
almışsın 1 tane yeter
zaten fırfırlılar fazla kullanılmıyomuş
bende yatak örtüsü almazdım ama mecburum 1 tane almaya çünkü ev kurulurken olması gerekiyomuş bide içine gelin nevresimi olacakmış -tatlicadiarzu-
kullanacağımdan almıyorum yani birisi gelirse örtücem bende birde ilk ev kurulurken işte
çalışan insanım sonuçta yorganı örterim yada battaniyeyi örter çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?