- Konu Sahibi MissBiricik
- #6.781
tünaydın şekerler nasılsınız bakalım,geçmişe bir bakıp geleyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlaarbayanssulusmile
hatige tşk ederim canım
adacım hoşgeldin
biricikim hoşgeldin
gözüm yollarda kaldı
bir yemek yiyeyim,gelirim kızlar
nasılsın cnm noldu beğenemedin mi bi tabak:jeyyar:slm biricik..kaydirigubbakcemile3
hatige tşk ederim canım
adacım hoşgeldin
biricikim hoşgeldin
gözüm yollarda kaldı
nasılsın cnm noldu beğenemedin mi bi tabak:jeyyar:
iyiyim canım..sen nasıslınn... ay dün gittim ama beğenemedim biiii:bbo:
[B .!.:iyiyim canım..sen nasıslınn... ay dün gittim ama beğenemedim biiii:bbo:[/B]
bende iyiyim cnmopuyorumnanaktan
niye beğenemedin ki baya güzel modeller var hem misafir için almıyosun ki fazla inceleme derim:jeyyar:
bende iyiyim cnmopuyorumnanaktan
niye beğenemedin ki baya güzel modeller var hem misafir için almıyosun ki fazla inceleme derim:jeyyar:
off huy iştee..yaa çok şık modeller var daa günlük yaa ben böle renkli falan istiyorummm :bbo:
off huy iştee..yaa çok şık modeller var daa günlük yaa ben böle renkli falan istiyorummm :bbo:
benim aldığım kırmızılı flandı birde morlu flan vardı aslında bi tanesi hariç hepsi renkliydi senin içine sinmesi önemli tabiolumunekankayizsmile
benim aldığım kırmızılı flandı birde morlu flan vardı aslında bi tanesi hariç hepsi renkliydi senin içine sinmesi önemli tabiolumunekankayizsmile
evet vardı kırmızılı falan arkadaşım çok beğendi hattaaa diyorum ya çok şıklardıı normal misafirlik takımıda öle sade tarzda yaaa..bu bölee baya bi renkli olsun diyorum ama bugün bakıcam tekrar başka yereeee olumunekankayizsmile