- Konu Sahibi MissBiricik
- #6.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nihal çok güsel görünüyor
kesinlikle harika
güle güle kullan cnm
herkes buraya transfer olmuş :roflol:
nevresim delisi arkdşm ada nerdesin olumunekankayizsmile
duydunmu bim de 23 tl çift kişik nevresim
frigo çok güzel güle güle kullan cnm
iyiyim nisanım yatak örtülerine yorum yapmadın
bi deyiversen yaw? hangi renk
soft pembe olanı alsam kanatlı perdeleride aynı renk yaptırsam nasıl olur yatak odası??
nihal güle güle kullan tatlım ayy ne cici bir takımmış o öyle
nisanımmmmmm hakikaten mi kız anammmm gidip bakmalı hemen 23 nereee 124 nere di mi ama kaydirigubbakcemile3
gelirim cnm ben zaten metrobüste durak isimleri yazıyo içeride :roflol:çilek balım kaybolmazsın canım söğütlüçeşme-avcılar arası işliyor metrobüs zaten,bineceksin söğütlüçeşme de ineceksin Bağlar-Florya da hepsi bu,ya hem ne alakası var nevresimsiz de süper duruyor ayrıca firma onu katolog çekimi için öyle nevresimli falan koymuş yoksa örtüyü kapatırsın ohhh mis gibi hiç belli olmaz altındaki nevresim zaten
pembeyi severim ama rengi solmuş gibi görünüyo sankim
yani bilmiyorum ama ben o renk düşünmezdim fisfisfis
kızlar
minifırın alan hatta almış ve kullanmış olanınız warmı bilmiyorumkismile
siemens düşünüyorum tavsiyelere ihtiyacım war bi yardım etseniz bilmiyorumkismile
canım senin gösterdiğin örtü bu adı pink rose fiyatı 453 Tl. %30 indirimli ben 317 Tl ye alabilirim haberin olsun canım,evet en çok giden modellerden biri bu güzelim,rengi tamamen pembe gibi değilde böyle soft hoş bir rengi var gül kurusu + pembe karışımı canım
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
bir de bu modelin krem renkli olanı var onun da adı white rose ve yine 453 Tl bize 317 Tl ye geliyor onu da ekleyeyim canım
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
tekrar merhaba kızlar.. biraz fatura işledim yine geldim :))
cnm bende ocak kasa işledim, nakit akışı tablosu hazırladımm geldimmmkaydirigubbakcemile3
iş te yaparım burayı da takip ederim diyorsunuz he kızlar kaydirigubbakcemile3