- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.441
hilalim canım 17 mi balım oooooo ben iyiyim o zaman 4 tane var ben de ama tek kişilik yok hiç 1 tane de tek kişilik alayım bari :)
nurrose canım ben o nev. tk. nı beğenmiştim aaaa sen deyince baktım da çarşafı desenliymiş yahu,yani ben takımı beğendim ama çarşafı düz olsaymış keşke
nisanımmmm günaydın bebeğimmmm
kızlar bende bu taç nevresim takımının saten olanını aldım 145 milyona harika walla istiodum sonunda aldım zemuszemus
Buda normal nevresim takımı yine taçtan ama bunun pembeli lilalı morlusu var bende o daha güzel onuda 95 milyona aldım
ben o maviliyi çok beğendim sipariş etcem onunla kırmızıyısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibiricik
çok aradın mı onları yinesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hele de çarşafı desenli olan mavili çok fena
ben sana daha güzellerini bulcamkaydirigubbakcemile5
bacım nettin sen öyle yarısını bağa göndertakannehirAdacım bence çok alma nevresim takımı çok hediye geliyomuş ben 17 tane aldım pişmanım
evet canım halen geçerli bende çok beğendimolumunekankayizsmilebiricik hala sorun geçerliyse canım bu nevresime bayıldımmmmm
kızlar çeyizine fantazi iç giyim alan var mı bilmiyorumkismile
iyidir cnm nasıl olsun bugün işe gitmedim rahatsızım biraz sabah dr gittik annemle dr ameliyataymış öğleden sonra tekrar gidicez k.b.b.yeslm esracım iyiyim Allah a şükür sen nasılsın
bekliyorum resimlerisempatiksalakcinni
iyidir cnm nasıl olsun bugün işe gitmedim rahatsızım biraz sabah dr gittik annemle dr ameliyataymış öğleden sonra tekrar gidicez k.b.b.ye
ne zamandır gidicem diyodum rahatsızken gideyim dedim bugün burnumdan aldığım nefes yetmiyo normalde nezle olunca gene hepten kötü oluyorum dr ne dicek bakalımgeçmiş olsun canım:teselli:
sende k.i.b.opuyorumnanaktan
ne zamandır gidicem diyodum rahatsızken gideyim dedim bugün burnumdan aldığım nefes yetmiyo normalde nezle olunca gene hepten kötü oluyorum dr ne dicek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?