- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.401
askerim iyi allaha şükür cnm
sadece soğukla arası kötü
cumartesi çarşıya çıktı
arkadaşlarıyla birlikte avatara gitmiş
cep telini açtı foto makinasınıda götürmüştü k.peder orda bırakıyo nişanlım bi arkadaşımızın dayısının dükkanı var ona emanetçi bırakıyo
hafta sonlarıda alıyo kullanıyo işte.
msne girdi kamerada gördük birbirimizi
bakalım 3 ay 3 hafta kaldı çabuk geçse keşke çok özledim
her gün görüşüyoruz telefon sorunumuzda yok allaha şükür.:Saruboceq:
senin asker nasıl iyi mi?
Ne yapiyim tatlım yaa her gördüğümü istiyorum .
Dün heveslendirdin beni gittim eve diyorum ben havlu kenarı öğrencem şu ağır uğraştırıcılardan oda elinde pike takımı sardırmak için dantel yapıyo hiç dikkatini dağıtmadan söylediği tek şey şu "önce yemek yapmayı öğren kocana dantel mi yedircen" kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:süper deimş valla:lepi:ama bizde danteli flan olmayan kıza beceriksiz derler oturmuş oturmuş bişey yapmamış derler sırf bunun için kendimi paralıyorum :sm_cool:ama seviyorum tabi bi yandan dasırnaşık şeyNe yapiyim tatlım yaa her gördüğümü istiyorum .
Dün heveslendirdin beni gittim eve diyorum ben havlu kenarı öğrencem şu ağır uğraştırıcılardan oda elinde pike takımı sardırmak için dantel yapıyo hiç dikkatini dağıtmadan söylediği tek şey şu "önce yemek yapmayı öğren kocana dantel mi yedircen" kaydirigubbakcemile3
Of Nisancım ya valla işimiz zor.Ben ilk kendim mutfağa girdiğimde hep pasta börek kurabiye yaptım hepsi ölçülü ya şimdi yemek yapıyorum (pilav,patates,makarna,çorba çeşitleri,taze fasulye,nohut,kuru fasulye) hepsini yaptım hepside çok güzel oldu ama şimdi sorsan hatırlamam çünkü çabuk unutuyorum bide herşeyi ölçülü alıştım salataya tuz atarken bile anneme soruyorum ölçüsü nasıl olsun diye
ee anneye alkış diyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisNe yapiyim tatlım yaa her gördüğümü istiyorum .
off zormuş ya uzun dönem de askerlik mi yapılır -tatlicadiarzu-allah sabır versin:Saruboceq:iyi çok şükür cnm bnmkide
k.pederim geldi bu pazar gidiyoruz yanına
kesinleşti yani
sık sık tlf dada görüşüyoruz
bu aralar günde 3e çıktı yine tlf görüşmesi
boş kaldıkça arıyo :)
ne güsel az kaldı sizin
bizim daha 9ay 20 günümüz varboshayallersmile
off zormuş ya uzun dönem de askerlik mi yapılır -tatlicadiarzu-allah sabır versin:Saruboceq:
fena psikolojim bozulurdu herhalde kafamçokkarıştı
ya ben söyledim benimkine kaydirigubbakcemile5
yemekleri sen yap dedim :1closedeyes:
ben anlamam dedi kestirdi attı :roflol:
napalım iş başa düştü
o zaman çocuğu sen yap dedim :dilcikar:
Hahaayyy içimizde bir becerikli nisan çıktı işte öğrenci olarak eve çıkmanın getirdikleri faydadır bu kaydirigubbakcemile3
Biricik im bizde de kız kendi yaptığı sandık çeyizinden belli olur becerikli olup olmadığı ama ben herşeye ben yaptım dicem aklinialirimsmile Bakalım sonumuz ne olucak kaydirigubbakcemile3
Valla bunicaz erkenden birickm ama yaptıkça sanırım yerleşir aklımıza
Çilek im sende mi bilmiyorsun yahu kaydirigubbakcemile3 Biz grup kuralım eşimiz yapsın yahu bizene kaydirigubbakcemile3
iyide şunun örneğini bana çıkarıver deyince netcendelikafaduldenHahaayyy içimizde bir becerikli nisan çıktı işte öğrenci olarak eve çıkmanın getirdikleri faydadır bu kaydirigubbakcemile3
Biricik im bizde de kız kendi yaptığı sandık çeyizinden belli olur becerikli olup olmadığı ama ben herşeye ben yaptım dicem aklinialirimsmile Bakalım sonumuz ne olucak kaydirigubbakcemile3
Valla bunicaz erkenden birickm ama yaptıkça sanırım yerleşir aklımıza
Çilek im sende mi bilmiyorsun yahu kaydirigubbakcemile3 Biz grup kuralım eşimiz yapsın yahu bizene kaydirigubbakcemile3
ya ben söyledim benimkine kaydirigubbakcemile5
yemekleri sen yap dedim :1closedeyes:
ben anlamam dedi kestirdi attı :roflol:
napalım iş başa düştü
o zaman çocuğu sen yap dedim :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?