- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #4.901
slm beren hoşgeldina.s.swlm slmlar
az önce nişanlımın işyerini aradım sekreterle konuştum benle işbirliği yapacak 29 ocak sevgilimin doğum günü kargoyla işyerine göndereceğim ama o gün gececi olabilir ben de 28 inde göndericem kız 29 u sabahı teslim edecek kendisine :) bir mektup yazacağım,resmimizi çerçeveye koyacağım bir de süslü kurabiyeler ekleyeceğim :)
ereğli nasılsın canım olumunekankayizsmile
görüşemiyoz bu ara :umursamaz:
az önce nişanlımın işyerini aradım sekreterle konuştum benle işbirliği yapacak 29 ocak sevgilimin doğum günü kargoyla işyerine göndereceğim ama o gün gececi olabilir ben de 28 inde göndericem kız 29 u sabahı teslim edecek kendisine :) bir mektup yazacağım,resmimizi çerçeveye koyacağım bir de süslü kurabiyeler ekleyeceğim :)
kızlar bende ceyız hazırlıyorum demıstım zaten aranıza kabul ederseneız ceyızlerımı paylasıyım ama albume ekledım zaten ordan bakabılırsınız
ereğlimmmmmm hala çatlıyon mu balım kaydirigubbakcemile3 yoksa nisancık söyledi mi :)
merwecikkkkkkkk kuşum buldum seni ahanda burada napıyon yavrummm nerelerdesiniz
hejar cım nisana sorun ayyy bir şey söyledim vallahi belki nisan söylemek istemez diye yazamıyorum kızlarrrr,ben de başka topikte okudum orda onu uyarmışlar herkese söyleme diye de o da söylemem falan demişte ondan yani ama nisan bilir bizi biz maşallah deriz sadece di mi nisannnnımmm ya gel bir el atttt şu işe kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?