A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #38.761
gene günaydın:))
zeynebim
benim da havlu sepetim hatta sennkinin aynısı çıkmıştı:)
ben onu direk çamaşır mak üstüne koycam
ben öle uğraşamam kirli sepetinin üstünden al içine kirliyi at geri koy
benimkinin uğraşcağınıda hiç sanmıyorum
aa evet yaa
aklımdan tamamen çıkmış
kızlarr
liste yapmaya başlayın
hazır hala vaktim varken
aklım yerindeyken yazmaya başliyim:))
1. asgd(böle yazarsam ne bu dicekler ama napalım istersen at mesaj ismini:))
2. kim söyleyin bakem:))
lepi zaynep kızlar su havlu sepetınız ortalıkta fotosu varsa eklesermısınız sekerle rcok merak ettım ..
zeynebım hadı hayırlı olsun senınde zaman bellı olmus assagı yukarı ..
lepi can zaten sana bısye dmeıyorum cılekle beraber aynı gun gıdıyonuz vay be bu gunude gorduk ya daha kac ay vardı hıc umutlu dgeıldın lepim bak sımdı yırmılı gunlere dusuldu bır ay bıle yok artık ah ah bakın benıde ayakkabıya yazmazsanız bozuşuruz hee soyle cabıkk sıllınsın baım kımden sonra gidicem ben ..
yazarım zeynep sen iste:))
benim de sepetim tam olarak bu çok cicoş:)))
derya hayırdır nldu anlaşıodunuz siz bi ara gene b ayrılık oldu barıştnız falan gene mi sıkıntılı anlar yaşıosunuz
ayarlamadım sipit elimi ayağıma dolaştırma anca sıra gelio:))
eskiden güünü bugünü yaşıoz 3 ekimde de evlenioz ikisini çıkar şukara kaldı diye hesaplardım
artık bugünü atmıom
bi on gün sonra 3 ekimi de saycam :)
sanırım yaklaştıkça tırstım haha
valla kıslar ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım aslında olmayacağı en baştan belliydi ama alinin iyti olmasına güvendik benim bildiğim erkek sürtekli küsüpo durmaz ne olursa olsun nişanlısını arar eşya ve düğün salonu konusunda birbirimizi yedik resmen adam dio düğün salonuna 3 milyardan fazla almam iyi eşya almam ben ne dersem o olack yok böle bişiy gerçekten sevgilim değildi görücü usuluydü nişanlıyken ayrılmak koyuyo insana ve saçma sapan sebeplerden yani herkes düğün yapıo ama böle insanlar görmedim hiç 3gün oldu arayan soran yok telefonumu kapattım annem aldı bayramnlık bile alınmadı düşünün yani arayan soran olmadığı için ben de bitirmeye karar verdim ve bugün itibariyla yüzüğü çıkartıorum sanırım onların gözünde hiç bi değerim yokmuşl bunu anladım artık kendim için yaşıycam aşktan sıratıma 2.bıçağı yedim bundan sorasında allahg yardımcı olsun şuan gerçekten çok kötüyüm yani sinbir sahibi oldıum kendime nasıl gelicem bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?