- 23 Nisan 2009
- 4.065
- 23
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #38.561
hatige ramazanda zaman daha hızlı geçsin istiyorum zaten
vakit çok uzun saat sayıyıom resmen
zaman gerçekten çok hızlı ben ilk bu topiğe geldiğimde hatige de lepi de 6 ay diye saymaya başlamışlardı. hatta diyordum off geçer mi yaw şimdi bakıyorum 1 ay kalmış
merhabe kızlar ben işdeyim yogunum giremıyorum iyisiniz inşaallah.işden cıkıs kostur kostur evim iftar derken topla dınlen bakamıyorum ne yazıkki.fazla gecmıse gidemedım ama lepi değiştirirsin hakkın zaten.bende tv unıtesı begendım hiç ama hiç güzel yapamadılar ondan gönderdik geldiği gibi baska bır takım aldım ama gumuslugu hıc sevmıyorum ama o sınırle aldım gitti.artık borcumuz bitene kadar kullancam.hatige canımya ölçüleri tutmadı demısın oturma odanın ofof hevesımızı kırıyolar yapanlar üzgünümkü onların ınadına sınırli olmayın akısına bırakın senınkıde düzelir yetişir inşaallah.benımde banyo ve antre doalbım yetişmedı olsun nazar boncumuz olsun kızlar.inanın düğün bitiyo evındesın esınlesın yuvandasın yok o eşsya yok bu esya aman oldugu kadar relax kasmayın kendınızı son bekarlık anlarınız keyfını cıkarın valla üzülmeyesınız sonradan.speeed burdamısın canımya.gecen foto sozu verdım ama gelemedımkı yogunum canımya uzun tatılden sonra birazdan atıcam fazla elimde yok işdeyim bikaçtane atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?