- 23 Nisan 2009
- 4.065
- 23
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
- #38.541
kızlar merhaba ,nasılsınız ne var ne yok?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde çok ihtiyacım var ama mümkün değil :sinifsinif: yine istanbuldayım dinlensem bari guclubacismile
bi bak incele çok fazla bilmiyorum orada öyle araştırıken buldum onları da![]()
bu arada balayı için titanic otel-antalya bide orange contry de luxe-marmaris mükemmel akannehir
bunları düşünmekten sıkılıyorum bazen yaw hemen hepsi bi anda belli olsa ne güzel olucak. düğün günümüz kesin belli olsa ondan sonra çorap söküğü gibi arka arkaya devam edicek sanırım :içelim::sm_confused:
kesinl,kle tarih belli olsun, helede mekan belli olunca varya herşey çok daha planlı ve programlı oluyoo :)) bir an önce belli olur inş...:1hug: dediğin balayı otelleride çok güzel bakmıştık ama saolsun bizden önce evlenen sülaledeki çiftler gidince aynısını istemedik -tatlicadiarzu-
ya kesinlikle daha belli olmaz ama ekimden sonra falan sanırım erken çünkü yerimiz falan günümüz belliama kayınpeder gidip konuşacak işte bi tek akannehir
bende dikkat ediyorum artık eleye eleye çok alternatif kalmıyor zaten olumunekankayizsmile
vallaa kızlar allah yardımcınız olsun , ne kdar zor işler olduğunu yakinen biliyorum ... çok şükür atlattım ... eylül ve ekim ayı baya düğün var desenize...zemuszemus
offf varyaaa cnm ele ele insanın beyni bulanıyooo akannehir-tatlicadiarzu- hadi artık bizden sonra seni hazırlıcassssssss :teytey:
vallaa kızlar allah yardımcınız olsun , ne kdar zor işler olduğunu yakinen biliyorum ... çok şükür atlattım ... eylül ve ekim ayı baya düğün var desenize...zemuszemus
:hulya:
çoook hamaratımdır çook:)
senin eksiklerde sorunlarda tamamlanır canım ya sıkma canını
ben de de var bi dert
yatak odası takımında sorun var hala gelip değişmelerini bekliyorum
sinir ettiler beni