- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #38.441
Günaydın hoşgeldin nisan iyiyiz aynı herşey.
Dün eve bi gittim alt kata oturacak gelin evini yerleştiriyor mobilyalarını falan.
Ekim başı sanırım onlarında düğünü. aklıma siz geldiniz anam dedim bu sıcakta
ey evet ya sıcakta ne de güsel olur ya ev yerleştirmesi kafamçokkarıştı
seneye biz ne yapıcaz bakalım
çok zor hem sıcak hem ramazan ohaoldumsmile Allah yardım etsin akannehir
Seneye biz bu zamanlarda evli olucaz sanırım Şeniz
inş cnm
ne güsel eşlerimizle iftar ve sahur yapıcaz kısmetse boshayallersmile
Evet canım inşallah Allah'ın izniyle :Saruboceq::Saruboceq:
sen ne zaman düşünüyorsun canım evliliiği kafan da plan falan var mı? akannehir
günaydın hatige
seneye haziran temmuz gibi görünüyor canım
kesin netleşmesi için nişanlımın gelmesi lazım
sağol nisanımi nabersin.. ??
bu arada kızlar biz evin odalarını ölçü aldık ki mobilyalar sıkış sıkış olmasın diye, salonda çok ferah oldu o yüzden büyük dü zaten oda.. dün ufak odamın kanepeleri gelmiş olmamış geri götürmüşler nasıl sinir olduk anlatamam(( ... klava:
bende kısmetse ev tutulduktan sonra 3 boyutlu çizicem duvar planı falan çıkartıcam
beğendiğim koltukların dizaynı içim falan yerimseniben
sağol nisanımi nabersin.. ??
bu arada kızlar biz evin odalarını ölçü aldık ki mobilyalar sıkış sıkış olmasın diye, salonda çok ferah oldu o yüzden büyük dü zaten oda.. dün ufak odamın kanepeleri gelmiş olmamış geri götürmüşler nasıl sinir olduk anlatamam(( ... klava:
ANLADIM hemen hemen aynı zamanlarda olacak sanırım sempatiksalakcinni
hayırlısı olsun hakkımızda :Saruboceq::Saruboceq:
bende kısmetse ev tutulduktan sonra 3 boyutlu çizicem duvar planı falan çıkartıcam
beğendiğim koltukların dizaynı içim falan yerimseniben
inşallah kolay bi çözüm olur bari neyse nazar diyelim düzelebilecek aksilikler olsun da sempatiksalakcinniyeniden mi alırıs artık bilmiyorum yaa parayıda peşin vermiştikk, nasıl yerleştiremediler anlamadımm zaten, beceriksiz herifler nolcak :)) olmadı köşe yaptırırızzzzzz, köşe sokmucam dedim eve ama alıcam heralde hehehehehe :))
pembe ayakkabı çok hoş ama şöyle düşün bunu başka bir abiye ile bile giyebilirsin, ama beyaz ayakkabı helede çok süslü bir gelin ayakkabısıysa giyemezsin herzaman gelinliğe özeldir..özel bi anlamı vardır, çiçeğe gelince bende canlı çiçek istiyorum renkli veya sadece beyaz:)) (benim gibi rocku bi kız aslında siyah çiçek almalı ya neyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?