- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
- #37.541
bizi başından atmak istiyooooooooooo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:kedi: çok mu belli ettim :kedi::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizi başından atmak istiyooooooooooo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
İşi bıraktın mı canım sen?j Benimde öyle evelrdeyim hep sıcakta çıkılmıyor.iyidir cnm senden nbr iyi geçiyo cnm evdeyim bütün gün sen nerelerdesin senin nasıl geçiyo
:kedi: çok mu belli ettim :kedi::roflol:
İşi bıraktın mı canım sen?j Benimde öyle evelrdeyim hep sıcakta çıkılmıyor.
ettinnnnnn :umursamaz: ama evlensemde bırakamam burayı hehehehe :)) kaydirigubbakcemile3
İnş cnm.evet cnm nikah çıkışı yaptım düğünden 1 ay önce ramazandan sonra işe başlamayı düşünüyorum ama kısmet artık netten araştırıyorum
bırakmayın zaten ben Liste tutucam bakalım kaç kişi gelecek diye gamyoncuiremsu genelde evlendikten sonra hanımlara bişeyler oluyor arkadaşlık ortamında da böyle bu :roflol:
bende olmaz kuzummm, olursa faceden kulaklarımı çekersin :)) bak ereğlimiz ve esramız burdalar... diğer gidenlerede hıh :umursamaz:
hatige kız evlenek buralara neler anlatmaya geliriz biz
evli halimizlen bekarala nasihatlarda buluncaz daha haha![]()
günaydın nisan
günaydın nisanım
Nisancım günaydın:) Görüşemiyoruz iyi misin?
Hatçem nolsun evlerdeyim bende:) beybi haha haftayı gün sandım bir anArtı o 7 neyse 4 yazcaktım
Neysem
![]()
evet bak resimlere anıları tazele onun için resimler çok önemli,
bakarsın canım buluruz bi yer sana uygun olumunekankayizsmile
genelde hurçlar içinde üstü de kırmızı kurdelelı oluyor zemuszemus
bende olmaz kuzummm, olursa faceden kulaklarımı çekersin :)) bak ereğlimiz ve esramız burdalar... diğer gidenlerede hıh :umursamaz:
hmm teşekkür ederim sanırım en mantıklısı o CADIARZU
kızlar selam nasılsınızz?
lepiii eşyalarınız hayırlı olsun kuşum ...
çilek ayakkablılarını gördüm çok şıklar...
evdeyim ben de sıcaktan hiçbir şey yapasım gelmiyor...
kızlar selam nasılsınızz?
çilek ayakkablılarını gördüm çok şıklar...
[/B]
evet canım okudum gelmiş gitmiş allah kavuştursunn canımcım.. az kaldıı hayırlısylaa ..
ben evlendimm 1ay geçtii bile zaman öyle çabuk geçiyor ki geçen birinci ayımızı kutladık... evililik muhteşem bir şey düğün de kına da çok güzeldi... resimler var albümümde.....Herkese nasip etsin allahım ... her şey çok güzel tatlımm ...
kızlarrrr
düğünüm oldu geçti şükür
düğünü gelenlere kolaylıklar
en son buraya düğünüme 4 gün kaldı yazmıştım
bugün 11. günümüz