- Konu Sahibi MissBiricik
- #36.441
günaydın kızlar, hayırlı cumalar :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar, hayırlı cumalar :))
ya ben yarın sözleniyorum çok heycanlıyım napıcam bilmiorummeyvahedigeldismile
hayırlı olsun şimdiden inşallah çok güzel geçer...opuyorumnanaktan
ya ben yarın sözleniyorum çok heycanlıyım napıcam bilmiorummeyvahedigeldismile
süpermişşş :teytey:
anacımm neresi süper ben heyecan yaptım yaaa eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
a.s. kızlar levrek canım hayırlı ugurlu olsun mutluluklar.canım senı cok ıyı anlıyorum biran kendı sözum geldı aklıma.canım ben panık atagım sabırsızım heyecanlı bırıyım dusun ben bıle atlattım bugunu,herkes atlatır canım.sende hayırlısıyla atlatırsın.benım öle guzel bır ısteme gectıkı dusun ben mutfaktayım istenmısım içeri girince haberim oldu.ya keske duysamısım ama olmadı kahvelere gelirken aile buyugunden baslarsın önce hosgeldın derken yerlerını alırlar zaten ona göre ayarlarsın.maşallah benım bır kalabalıktı Allahtan nısanlıma dedım kalabalık gelmeyın ıyıkı demişim baksana insanlar doldu tastı.ama buda guzel kalabalıkla kaynadık..3 cevze kahve yapılmıstı.Allahtan ablam vardı o yaptıkaydirigubbakcemile3 ben ne içmeyı severım nede yapmayı.Ablam sağolsun azda tuz kattık.herkese verdım dediler damadın kahvesı yokmu.ayyy enson tek nısanlıma götürdüm herkes sana bakıyo sen kahveye dökmemeyım dıyeakannehir guzel bır ısteme oldu.nısanlıma şimdi halen derim gene benı ısteyın cok sevdım güzel gecti bişi anlamadımgüler tabı oda.yanı tadı damagımda kaldı.hiç bitmicek o gun sandım bıtmıs.evımı kuruyorum.düğünüme sayılı gunler kalmıs.zaman yerınde durmuyokı.sende fazla heyecan yapma el ayagın dolasmasın herseyı yasa gunun senın gunun.mutluluklar
![]()
ama tatlı ve çoook güzel bir heyecan bu canımmmm :)):1hug:
aaa grace'in düğünü bugünmü bende hafta sonu zannediodummmiyiyim arzucum bu hafta fazla giremedim kk ya
bugün gracemin düğünü var
yarında levrek'in sözü varmış sositososito