- Konu Sahibi MissBiricik
- #35.761
ayy son 31 günn cok heycanlıyımm yhaaeyvahedigeldismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yaptınn :)) gelde maaşını yiyekk ::)) kuzucummmm günaydınnnn:))
:asigim:
benim kına perşembe olcak :)) cuma boş dinlenme hazırlık modu :)) cumartesi düğün :))
anoooww ben olsam maaşı orda bırakıp çıkmıştım delikafaduldenkızlar günaydın a.s.
sabah maaşımı çekmiş olup işe doğru yürürken
bir kadın kaosu gördüm aslı shop.un önünde olumunekankayizsmile
biraz sırnaşayımda ne oluo bi öğreneyim dedim :sm_confused:
ben gibi bir kız belli çeyiz hazırlığıyla suratındaki şaşkın ifadeyle sırada bekliyor :))):1rolleyes:
hemen sordum bu kalabalık ne die :uhm:
çeyiz ürünleri %50 indirimle satılıyo dedi delikafadulden
allah dedim ama feci kalabalık hiç uğraşamıycam dedim yoluma devam ettimsempatiksalakcinni
ben o heyecandan uyuyamam ki delikafaduldenKızlar kınadan sonra pijama partisi diyorsunuz ama ertesi güne gücünüz kalacak mı ki??? ÇOk enerjik gördüm sizi :))
olursun cnm sende zaman nasıl geçti anlamazsın bilegünaydın kızlar
ahh ahh şu listede çok olmak isterdim yaaaaa
aşkımı özledim ben ya offffff
benm önümde de 16 kişi varkaydirigubbakcemile3ay 7 kişi kalmıss önümde görünce heycanlandım bi an yhaa kaydirigubbakcemile3
lepimn gelinlik yaptırdığın yerler çiçeği veriyogeçen eminönüne gitmiştim
el çiçeği sordum
hepsi çok çirkindi bence:)
strafordan olanı zaten bilmio çoğu o ne duvara koyulan köpük deüil mi dedi biri
bi tanesinde vardı bi sordum 145 dedi:O
neden pahalı dedim gerçeğe benzio dedi
fatihte gelinlikçiler çarşısında varmış uygun vakti zamanı gelince oraya gidicem anlaşılan
eminöününden kaliteli el çiçeği çıkmıo çıksada pahalı oluo haberiniz ola
[/B]
güzel olur bence :teytey:
arkadaşım yapmıştı pijama partisi çaktırmadan nişanlısını da almıştı içeri delikafadulden
haydi kınadan sonra pijama partisine :)) :teytey::teytey:
en iyisi vallahi ya ben hep o zamana yenileri çıkar diye almadım
son dakikaya bırakıtm gerçi 2 seneden fazla zamanım var yetişir heralde
ne var canım söylersin gelecek kişilere parti yapıcaz diye onlarda hazırlıklı gelir.
Oturup birşey yapmakla uğraşma bence ıvır zıvır alırsın içerseniz biralar filan içmezseniz meyvesuları bol müzik bol dedikodu bol kahve falları benim bildiğim pijama partisi böyle olur :lepi:
Günaydın canım a.s.
Kızlar kınadan sonra pijama partisi diyorsunuz ama ertesi güne gücünüz kalacak mı ki??? ÇOk enerjik gördüm sizi :))
ben kınadan önce yapmayı düşünüyorum öle bişey yaparsam eğer.
veya kınamı cuma akşamı yapıcam o gün arkadaşlar sadece bizim evde kalıcak
Pazar günü gündüz kır düğünü düşünüyoruz ama kısmet bakalım. CADIARZU
bn nıe eglncemı dusnmuorum yha cokmu karamsarım acabaa ewdeklr üzgünken bn nası eglncemm :1no2:
bişeycik olmaz balayını düşün geçer :kedi:
aman ne güzell ama ben normalde yapmam uğraşamam kınaya özel olsun.
tabi üstüste olmamalıı kına+düğün pestilimiz çıkar yoksa
ebet :lepi:yavaş yavaş bişiler aldıktan sora yetişir cnm
canım ya karamsar düşünme gerçekten.
bu senin yeni hayatına başlangıcın olucak.
tabiki bende üzülüyorum ama sırf üzülmeyle ağlamayla geçsin istemiyorum o günlerim.
ben neşeli olayım, güleyim eğleneyim ailem beni öle görüp onlarda sevinsinler kızımız mutlu diye. elimden geldiğince belli etmicem üzüldüğümü...
selam kızlar
aranızda maltepede oturan var mı??
bn nıe eglncemı dusnmuorum yha cokmu karamsarım acabaa ewdeklr üzgünken bn nası eglncemm :1no2:
valla he düşünmüyolar :)Kızlar kınadan sonra pijama partisi diyorsunuz ama ertesi güne gücünüz kalacak mı ki??? ÇOk enerjik gördüm sizi :))
günaydın:asigim:iyi yaptınn :)) gelde maaşını yiyekk ::)) kuzucummmm günaydınnnn:))
:asigim:
bende çok istedim bırakmayı ama bırakamadım cnm senağlamaanoooww ben olsam maaşı orda bırakıp çıkmıştım delikafadulden
ama tatlım evdekiler tabiki üzülücek kendimizde üzülücez bu Allahın emri.. ama kimse üzülmek için evlenmiyo ki.. sen eğlenirsen çevrendeki herkes de eğlenir.. aileni eğlendirirsin kendinde eğlenirsin..:1hug:
yaa ne güzel pandomim hep hayalimdiben kınadan önce yapmayı düşünüyorum öle bişey yaparsam eğer.
veya kınamı cuma akşamı yapıcam o gün arkadaşlar sadece bizim evde kalıcak
Pazar günü gündüz kır düğünü düşünüyoruz ama kısmet bakalım. CADIARZU
kuzum noldu yavrum kuşum kokoşum rock forever.ım kaydirigubbakcemile3çilek :mymeka:alsanaalsanasmileklava:
ben maltepe de oturuyorumselam kızlar
aranızda maltepede oturan var mı??
günaydın:asigim:
ne yiyek gel seninkini yiyek kaydirigubbakcemile3
hepsi kredi kartına gidecek :gitme: