- Konu Sahibi MissBiricik
- #2.301
çilek aldıkların çok güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyooo ben geldiiim:))
hani iş görüşmesi daha doğrusu sınav var demiştim ya gittim girdim sınava.
anam ne o öyle alakaya bal dökmüşler resmen.
napabildiysem artık.
zaten sınavla adam elenmemeli benim mantığıma göre:)
bir de kişilik envanteri doldurdum.
bu aşamayı geçersen ingilizce sınavı sırada.
ama tabi 2 haftada ancak belli oluyormuş sonuçlar
buarada en yaşlınız benim 24 üm:))
ya dün dönerken beğendiğim banyo takımlarını gördüm böle baktım baktım sonra alma lepik kafa kırarım kafanı dedim çıktım oradan
para biriktircem artık beyaz eşya alcaz ya:hulya:
iyiyim cnm ebnde
sonbahar sabunların çok güselmiş
hoşgeldin lepi
Ben taze gelinim kızlar aslında daha önceleride yazıyordum burda:)ama evin eksikleri bitmiyor alıyoruz hala:)
beren hoşgeldinn.taze gelin hayırlı uğurlu olsun.mutluluklar dilerim canımm.
ay yok anam yok ya ben geliyom gidiyonuz ben gidiyom geliyonuz olmazki
bürcüğüm geldim bebeğim ciclerini güzel günlerde kullan nazlı şey ama itiraf ediyorum zevklerimiz çok uyuşmuyor tatlım fisfisfis
kız sen diyosunya hediye geldi flan anlamadım sana kim niye hediye getiriyor çeyiz adet flan mı?şakkıdı
çilek canım nevresimini çok beğendim zemuszemus
iyiyim cnm ebnde
sonbahar sabunların çok güselmiş
hoşgeldin lepi
lepimm aynı yaştayız bacımm.
hayırlı olsun bu arada bilmiyorudm sınavını.
sonbaharcım sabunların çok güzelmiş yaazemuszemus
lepicim inşallah kazanırsın sınavı...tut kendini canım bak daha önemli alıncakların varmış ıvır zıvıra harcama paracıklarınıklava:
Ben taze gelinim kızlar aslında daha önceleride yazıyordum burda:)ama evin eksikleri bitmiyor alıyoruz hala:)
biricik aldıkların cok güzeller ama en cok çay tepsini beğendim çok şekermiş....bu arada yaş hakkında konuşmuşsunuz en yaşlınız benm 24 biticek az kaldı....25 yaşıma geldim daha evlenemedim yaaaasenağlama arkadaşlarımın hepsi 2 çocuklarını yapacaklar yakında.benm ne evim var ne bebeğiiiiiiiiiiiim-tatlicadiarzu-