Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kundera cnm ne güsel bi haber bu..
allah bozmasın canım. inş hep böle mutlu olun opuyorumnanaktan
allah bizlerede nasip etsin inş.
Kundera :asigim:
Rabbim şifa versin, mübarek gün inşallah dualarımız kabul olsun, Allah anneciğine babacığına bağışlasın onu :Saruboceq:kızlar selam
ben çok karmaşığım bugün. amcamın kızı 12 yaşında ve ilik kanseri olduğunu öğrendik şimdi hastanede diğer yandan da bugün bize 5 ay oldu ama sevinemiyorum bu hastalık kötü vurdu dua istiyorum sizden dua
ay tahmn edebılıyorum bıkere bnmkıde kalktı baslamak degılde ogunluk bişeydi havlara uctumAyhh bugün çok güzel uyandım kızlar sizle de paylaşayım dedim.
Sabah 5,30 gibi bizim kociş uyandı allah allah dedim zaten ama sormadım lavaboya felan kalktı herhalde dedim baya uzun sürdü bu gelmedi...Kalkamadım da, zaten uyuzum yakaydirigubbakcemile3...
Neyse sonra geldi, sordum, bişeymi oldu felan diye...
Yooo namaza başladım da ben dedi sabah namazımı kıldım dedi...
Ben tabi şoklarda:1shok:
Ama o kadar sevindim ki bütün uyuzluğum gitti ona karşı, kalktım öptüm öptüm öptüm...
Allahım bana da nasip eder inşallah.
Sonra işte 1 saat felan oyalandı yatakta 7de tekrar kalktı ya dedim noluyo şimdi nereye sabah haberlerini izlicem dedi iyi dedim zaten 20 dk sonra ben kalkacaktım bi kalktım ne sabah haberi bana kahvaltı hazırlamış:asigim:
Çok mutlandım :asigim:
ALLAH ım sen büyüksün sağlıgına kavustur kardescagızımıkızlar selam
ben çok karmaşığım bugün. amcamın kızı 12 yaşında ve ilik kanseri olduğunu öğrendik şimdi hastanede diğer yandan da bugün bize 5 ay oldu ama sevinemiyorum bu hastalık kötü vurdu dua istiyorum sizden dua
:teselli:ah canımm aklım o kadar karısık kı duygularım o kadar karısık kı aşkım warmı yokmu hıssedemıyorumm
bianlık gırdımde aksam cnm eltımdentabiki cnm tahmin kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederım tatlım yaptığın için.
ayy evet kavusma heyecanındandır seni ne kaaa özlemiştir :asigim:
kız esmaaaa
nerdesın
böcük cnm dur hemen bi baksın senınkı hem esyanız yokmuş buna sevınmen lazımmoralım bozuk
bıdaha resım falan eklemıycem
evimi su basmışmafoldumben
gozun ayndın cnmaaaaa
aaaaaaaaaaa bide bide bugün beni anaokulundan aradılaarrrr
papatyam anaokulu hemde en istediğim evime 10 dk. uzaklıkta
kadın dediki öğretmenimiz işten ayrıldı hastalandı.
cv nizi bırakmıstınız gelin görüşelim yarın saat 2 deeeee
esma bunları biliyorum benn
çok tatlılar
ne kadara satıyolarmış?