- 4 Haziran 2007
- 365
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence iyi demissin...
Öte yandan gitmezse kocan kendini nasil hiseder? Onca sene yanlarinda calismis, zor anlarinda onlara yardim etmezse kendini kötü hiseder mi? Eger hisederse buda yine evliliginizi etkiler sonucta.... Umarim hemen halledersiniz bu konuyu...
Ay yarin güzel bir gün olsun......
Çiçekler açsın böcekler ötsün
Kırlarda sevgililer el ele gezsin
alkisalkisalkis
Ayyy çiçekler, kırlar dedin de canım bahar gelsin yaaaaaaa delikafadulden
Güle güle gaso iyi geceler
Aime o kadar güzel anlatmışsın ki yaptım tabii :lepi:
Sonuç %73 KIZ kaydirigubbakcemile2
kızlar selam
ben çok karmaşığım bugün. amcamın kızı 12 yaşında ve ilik kanseri olduğunu öğrendik şimdi hastanede diğer yandan da bugün bize 5 ay oldu ama sevinemiyorum bu hastalık kötü vurdu dua istiyorum sizden dua
kızlar selam
ben çok karmaşığım bugün. amcamın kızı 12 yaşında ve ilik kanseri olduğunu öğrendik şimdi hastanede diğer yandan da bugün bize 5 ay oldu ama sevinemiyorum bu hastalık kötü vurdu dua istiyorum sizden dua
kiz istiyordun degil mi =)))
Eveeetttttttt :lepi:
kızlar selam
sulfat senin rütbende "yasam artik 2 kisilik" yazisini gördügümde hep hamilesin saniyorum
nickini okuyuncada aklima hemen kimyaya gidiyor sülfatin almancasi sulfat ondan =)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
2 kişilik yaşam beni ve eşimi kapsıyor. Hamile olduğumda 3 kişilik olcak sırnaşık şeysırnaşık şey
Bazıları kimyadan dolayı sülfat yazıyor zaten kaydirigubbakcemile3 Ama almanca da tam da nickim haaa
Hatta ilk başlarda benim kimyacı olduğum sananlar vardı
Oysa nickimi benim ve eşimin adından oluşturdum kaydirigubbakcemile3
Herkese iyi geceler kızlar ben de uyuyayım
sımdık bız napcaz yaa
yaa eşya olsaydı evde
bugun tesaduf yatak odası gelmış kuzenını aramış eve koysunlar dıe
alt kattya yatak odam bakmışkı su
ne kadar bastı bılmıyom
az mı cok mu hıc bılmıyom
ama çok üzüldüm
yenı ev mı bulcaz bılmıyom
ama bıdaha kızmayın bana ama resım falan eklemıycemmafoldumbenmafoldumben
herkes evımı cok beğenmıştı
bu kıra ıle bu ev demıştı
komsularım bıle öle demıstı
offoff
kızlar selam
günaydın güzeller müebbet sevdam allah acil şifalar versin bu mübarek cuma gününde kardeşimize dua edelim böcükte bir cuma duası yapsın
cümleten hayırlı cumalar
günaydın canım...
bu gün biz dua edelim de müebbet ve böcük için her şey yolunda gitsin mübarek cuma günü... :Saruboceq:
ayh aşkım şimdi servise bindi geliyor keşke
evimize geldiğinde ona kapıyı ben açsam :asigim:
ben size sölemeyi unuttum
görümcem ile kaynanam konuşmuşlar dün görümcemden duydum
hani bu görümce benim oturacağım apartmana tasınmıştıya sonra binanın izolasyonunu yaptırdılar
ayrı bi masraf cıkmıştı benımkide para katmıştı
sonra işte bizimde tarihimiz ileri atılmıştı
kaynanam demişki artık oğlan evini bilsin onun bunun evinde arkadaslarında kalıyo karsılarda
görümcemde demişki
biz evin kalan eksiklerini yaptıralım (kocası yani)
evleri bitsin.. sonuçta onlar yüzünden biz geride kalıp bişey yapamamıştıkya
oda öyle demiş ..
ve inşallah çalışmalar başlıyor :asigim: