Paşabahçe mağzasında da gördüm. minik bir şey ama işte bu seferde fazla mı minik diyorumbilemedim. Benim esyam çok bir de nasıl sığacak diye endişeleniyor insan
Olur tabi haberleşiriz yine
Kızlar merhaba ben de arabıza yeni katıldım, ekim de düğünüm olucak nasipse, artık çeyiz hazırlığına başlamak istiyorum bende bu zamana kadar parça parça almak istemedim birden alırım diye şimdi nerden başlasam , hangi markaların neyi iyi neyi kötü bilemediğim için size danışmak istedim
Oradakiler pamuk genelde. Günlük kullanıma Bambu havlu daha iyi oluyor. Hem daha yumuşak hem de çabuk kuruyor.Kızlar english home'dan bikaç havlu aldım ama çeyize olduğu için hiç kullanmadım. Çok güzel yeni modelleri gelmiş ve yüz havluları 10 tl, el havluları 4 tlye düşmüş, bi kaç tane daha almak istiyorum ama emin olamadım, alıp kullanan var mı nasıl memnun musunuz?
hayır aksine bambudan nefret ediyorum en iyisini bile alsam koku yaptı hep annemin evinde kullandıklarım suyu da asla çekmiyorlar. Siz hangi marka bambu almıştınız?Oradakiler pamuk genelde. Günlük kullanıma Bambu havlu daha iyi oluyor. Hem daha yumuşak hem de çabuk kuruyor.
Bambuysa alabilirsin.
Mudodan aldım bir kısmını. Bir kısmı da çok popüler olmayan bir markaydı çeyizciden almıştım. Bambu oranından da farkedebilir. Pamuk karışımlı olması lazım.hayır aksine bambudan nefret ediyorum en iyisini bile alsam koku yaptı hep annemin evinde kullandıklarım suyu da asla çekmiyorlar. Siz hangi marka bambu almıştınız?
Mudodan aldım bir kısmını. Bir kısmı da çok popüler olmayan bir markaydı çeyizciden almıştım. Bambu oranından da farkedebilir. Pamuk karışımlı olması lazım.
%100 Bambu dokunamıyormuş. Ayrıca su tutmadığı için de kurulamaz ya da nemli kalır. Bu yüzden bendekiler %30 ve %40 Bambu. Kalan kısmı pamuk. Hem de daha yumuşak oluyor.%100 bambu koku mu yapıyor?
%100 Bambu dokunamıyormuş. Ayrıca su tutmadığı için de kurulamaz ya da nemli kalır. Bu yüzden bendekiler %30 ve %40 Bambu. Kalan kısmı pamuk. Hem de daha yumuşak oluyor.
hangi makinesinde biliyo musunuz?arçelikte var canım 30 ve 35 derece
herkese merhaba
merhaba 8 aylık evliyim.sorularım
1 - çelik tencere seti hangi marka önerirsiniz (aynı markadan çatal bıçak da almak istiyorum) ?
2 - tencere setini çelik alıp 4 parça granit ya da seramik tava alıp pilav türevlerini onlarda yapmak için almak istiyorum ne kadar mantıklı sizce ?
3 - hepa filtre bildiğim kadarıyla şuan süpürge de sağlıklı olan
hepa filtre hangi modeli önerirsiniz ?
porselen olarak bernardo düşünüyorum