Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhabalar :) aranıza yeni katıldım ben dee :) bisey danısacaktım sizee, bornoz takımı almak istiyorum ceyizime ama aile setlerini sevmedim özellikle erkek için olanlar hiç güzel değil.ayrı ayrı alsam nası olur sizce? hangi markayı tavsiye edersiniz bi de

Kızlarrr englısh home demlik seti var ne işe yarıyor gerekli bişey mi ?

aa eşim de bundan alalım dedi.en uygun fiyatı ne kadar olur sizce? ve site öneriniz var mıdır?

(Çook teşekkür ederim)

rica ederim ne demek ben gold bilgisayarın internet sitesinden aldım 150 tl ye dışarda bir mağazadan almak isterseniz 200 tlyi buluyo gold güvenilir bence alabilirsiniz

Kızlarrr englısh home demlik seti var ne işe yarıyor gerekli bişey mi ?

canım sevdiceğim bana ayın 20 sinde ne istersen alıcam dedi english homeden benimde aklıma ilk bunlar geldi fakat gerçekten gereksiz süs niyetine kullanıcağımı adım gibi biliyorum yani o yüzden onu alma derim ama son karar yine sende

ayyy ne gzel

Hımm baktım baktım anlam veremedim hani ne için kullabilirim diye dediğin giib almamı gerektircek bişey değil. evde koymayı yer bulamam

canım aynen ben de senin gibi uyuz oldum o dallı güllü bornozlara gezmediğim yer bakmadığım bornoz kalmadı . Hiçbiri içime sinmedi En son Polo Club dan ben de senin gibi kendi takımımı oluşturdum. Bu aile seti değil kapüşonlu olan bayandı diğeri erkek bornozu ben bunlardan aldım yine Polodan uygun baş ve banyo havluları ile takımımı tamamladım çok da güzel ve modern oldu canım bi bakmanı tavsiye ederim hatta internet alışverişi yapıyorsan Trendyol Markafoni 1v1y falan takip et çok sık indirime giriyor. Ben 1v1y den almıştım Bak resmini de atayım . Daha çok seçenekler var ama sana Polo yu şiddetle tavsiye ederim tarz olarak diğerlerinden çok farklı zaten aile setlerini almamışsan sebebi tarzını sevmemendir.

ayyy ben çk beğendimm bu bornozları fiyat öğrenebilir miyim kaça aldınız ? bayanın boyunun kıs aolması çok hoşuma gitti öbürküleri çok uzun ya , bir ben daha girer o bornozlara ya

ayyy ben çk beğendimm bu bornozları fiyat öğrenebilir miyim kaça aldınız ? bayanın boyunun kıs aolması çok hoşuma gitti öbürküleri çok uzun ya , bir ben daha girer o bornozlara ya

Canım sağol gerçekten hoş oldu ben de çok beğendim içime sindi . Ben alalı oldu biraz tam hatırlamıyorum da 200 220 civarı bişeye aldım 2 bornozu havlular olmadan ama şimdi bakıyorum daha uygun kampanyalarla geliyor dediğim sitelere. Bi de resimde göründüğü gibi değil bornozlar yani bayan bornozu zaten diz üstü kısa. Yandaki de erkek için olan o da giyildiğinde öyle yerlere kadar olmuyor dizin azıcık altı oluyor klasik bornoz boyu yani . Erkek bedeni sonuçta o onu kaldırıyor ki bedenli ürünler eşinizin bedenine göre de alacağınız için sorun kalmaz Aynı bornozun havluları da var aklınızda bulunsun ama düz renk havlularla kombinlemek daha şık oluyor bence

canım ben fakir aldım kesinlikle memnun kalıcaksın

BENDE FAKİR BEGENİYOM KUZUM HEM KALİTELİ HEM UCUZ GÜLE GÜLE KULLAN BENDE FAKİRİN EL SÜPÜRGESİNİ BÜYÜK SÜPÜRGESİNİ BİDE SU ISITICISI ALICAM ÖNÜMÜZDEKİ AY.BENDE BUGÜN BUNLARI ALDIM KIZLAR DAHA YENİ ALDIM GİTTİ GİDİYORDAN TOPLAM 304 TUTTU ÜTÜYÜ 219 A BLENDR SETİDE 84 E ALDIM KARGO DAHİL

Eki Görüntüle 822513 Eki Görüntüle 822514

KIZLAR DAHA BENİM HİÇBİŞEYİM YOK YENİ BASLADIM ALISVERİŞE ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.ALLAHA SÜKÜR OLSUN

Son düzenleme:

çok güzelmiş bornozlarınızz benim istediğim tarz daha cok söyle ama bulamadım hiç

sade ama biraz işlemesi olsun nası ?

Son düzenleme:
ayyy ne gzel

Hımm baktım baktım anlam veremedim hani ne için kullabilirim diye dediğin giib almamı gerektircek bişey değil. evde koymayı yer bulamam

bencede canım parası çok olanlar alsınlar :) farkettimki her geçen gün eskiisini unutturucak daha güzel şeyler çıkıyo bu tarz şeylere para vermemeyi öğrendim :)

evet kaliteli gerçekten ben daha elektronik olarak tost makinesi şarjlı süpürge birde ekmek kızartma makinesi aldım başkada bişeyim yok :)

çok güzelmiş bornozlarınızz benim istediğim tarz daha cok söyle ama bulamadım hiç
Eki Görüntüle 822540
sade ama biraz işlemesi olsun nası ?

canım dediğim gibi hoş yani zevk meselesi bunlar. Sen ona bakınca mutlu olacaksan al tabiki de. Hoş ama kısa oluşunu sevdim abartı bişi yok o güzel renkleri hoş özellikle erkek bornozunda işlemem olmaması güzel. Benim erkek bornozu da o boyda. Bu arada bayan bornozum biraz daha mini seninkine nazaran o yüzden erkek onun yanında baya uzun geldi sana galiba. Sevdim senin gönderdiğini de ama işleme falan istemediğim için ben bornozda özellikle almadım öyle bir model . Sonuçta silinicem yerine göre bornozum üzerimde yatağa uzanıyorum bi yarım saat kestiriyorum dinleniyorum ben o işlemeler beni rahatsız ediyor . zaten çiçek desenini de hiç sevmem evimde çiçek desenli tek bişey yok o yüzden bu bornozlar tam bize göre oldu. Ama zevk meselesi nası ben mantı sevmem başkası severse bu da öyle bişey tartışmaya açık bile görmüyorum tatlım güle güle kullan . Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin sonuçta kullanırken baktıkça mutlu olacak sensin.

hımmm daha ben onlarıda alcam kuzu, Allah kerim Allah yardımcımız olsun fakir darky elektrikli süpürge almısta bi yakınım cok menunmus ondan almayı düsünyom 100 tl civarıymıs

netten baktım ama hobby lady krem yazıyo modeline bambu demiyo,bambu olmayanlar tüylenio diyolar napsam ki :) gerçi acelem yok hobby de iyimidir bilemedim model için kaliteden olmim :)

Son düzenleme:
renkli cok sevmiyorum ben bi solma takıntım var :) ama toz pembeler cok tatlı oluo gercekten

bornoz ya bana da nedense hani böyle bembeyaz hoş geliyordu ama beyazını bulamadım bi de bizim bornozları aşkitoyla beğendik başka rengi yoktu gri de solmaz diye aldım . Yoksa nevresimin de havlunun da bembeyazını çok severim aldım da bembeyaz dümdüz nevresim takımı baya otel işi ama olsun nefis duruyor . Bornozun takımı için aldığım havlular da bembeyaz zaten bence de beyaz daha sağlıklı geliyor

chakra da bel kısmı işlemeli var havlusuz o kısım ama süpper duruyo :)

Son düzenleme:
chakra da bel kısmı işlemeli var havlusuz o kısım ama süpper duruyo :)

abbowwwwwwwwww işte beni deli edenlerden ya evet şık görünüyor ama bornozu giyince şık olmak değil rahatlamak benim amacım . onun o işlemeleri beni kaşındıra kaşındıra bi hal eder kıpkırmızı olur çıkarım . Ne bornoz keyfi kalır ne bişe ama sen seviyosan al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…