Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çok yaparım zemuszemus
ne nannn buuu
burcu ya bu markafoni denen şeye hala giriş yapamıyorum aktivasyon maili gelmedi gitti
bianca kimler evlenemedi diyo :roflol::roflol:
onlarr
Evet şimdi kalkıp yapıcam sütlaç kaydirigubbakcemile5
Ayy ben yapamam tubiş başına bişey getiririm. Bir de omuz kısmında da pudra lekeleri filan var.
Açıkladın galiba bebişi tekrar hayırlı uğurlu olsun canım, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq: Bana da gelecek kışa doğru sonbaharda filan hamile kalmayı nasip etsin :kedi: Sipariş gibi oldu tövbe yarabbim
yok tatlım dr a 10 hafta 5 günlüktü gittiğimde keşke bi kaç gün daha bekleseydik dedi 10 gün sonra gel dedi oda bu c.tesi ultrasonda bakıcakmış bide kan isticek onuda salı gününe ancak gidebilcem hastaneye uzak birasda hastane
tamam bende yaptımyok ben aboneliğe ekledım uğrasamyom öyle yaa
hehe biz demirbaşbianca üzülüyonmu sen
ben sen
o
nihal
pıtırcık
sonraaaaaa ımmmm fisfisfis
nisancım
nasıl yaptını anlatırmıasın cnm
YOOO oyle bısey yokya bu sayfa benim kullanıcı panelimde gözükmüo
sora ben eskiden buraya eçiom mecburen
sizinde ölemiii
bu arada yalnız kaldım yinee
iki buçuk gün tek başıma pineklicem:)
nihal pıtır aklıma glen ılk ısımlaruurböcüü sen provalara mı gidiyon sun kaç kişi kaldı evlenmeyen burda:?
aa bendede varmı öle bişey acepanaaaaaam ilk defa takvimime dikkatle baktım bugün
bu kuş varya hanii git gide kapıya doğru yaklaşıyomuş meğeerr
yani oda uçuıyo
ben öyle pek tasavvuf kelimeler bilmem ama elimden ve dilimden geldiğinde deden için bişeyler yazmıştım. ben hariç herkese cevap verince kendi duama kendim amin dedim.
hmm... hatırladım o özel mesajı
1-1 mi olduk yani lahanacım?
.
uurböcüü sen provalara mı gidiyon sun kaç kişi kaldı evlenmeyen burda:?
bianca üzülüyonmu sen
ben sen
o
nihal
pıtırcık
sonraaaaaa ımmmm fisfisfis
nisancım
nasıl yaptını anlatırmıasın cnm
onlarr
:roflol: evde kaldık bızzz
YOOO oyle bısey yok
nihal pıtır aklıma glen ılk ısımlar
bide ben ..mafoldumben
haberlerden siniri oluyorum artık tv izlemek istemiyorum .. noolcak bu zalimler bilmiorum
onlarr