- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s.
Allah sevdiklerine kavuştursun biran önce :Saruboceq:
Aimecim geçmiş olsun sanki ben de yine grip olcak gibi :sinifsinif:
Birbirimizin hayatında o kadar yer ettik ki artık rüyalara giriyoruz kaydirigubbakcemile3 Ben de çoğu zaman burdan birilerini görüyorum. Öyle alıştık birbirimize :1hug:
Hayır olsun inş.
geçmiş olsunn aimemm Şeniz
hadi ya ondan ucuz satıyolar dimekk CADIARZU
gecmıs olsun aıme cnm benım
sulfaycım benimde kayınbiraderim yani serhatın oğlan kardeşi gidecek askere.
kütahyaya gidecekmiş dün gece saat 2 de aradı ödüm patladı
hmm olcekmıyım ozaman ben
yanlız topiğin kapancagını bılır gıbı nostaljıye dadanmışızsırnaşık şey
:jeyyar:
hee işte kızlar bunu aldım bı tane daha var onuda bulamda koycam
ay hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahevettt 10. haftadayız teyzeleri opuyorumnanaktan
çisil dert ettiğin şeye bak canım yaa
her kadında dönem dönem kist wardır zaten biz farkedemesekte
kimi adet döneminde atar bunları
kimide mesela doğum kontrol haplarını kistleri yok etmek içinde kullandırıyolar doktorlar
ayrıca sen bacağımda diyosun alakası yoktur üzme kendini
yağ bezesi olabilir bence.
doktora gitmektende sakın korkma neyse çözülür bi an önce
şunuda ekliyim ;
bi arkadaşımın annesinde kist wardı doktor hemen çocuk yapcaksın dedi
kadın doğurdu kistler gitti :lepi:
Höhh anasının gözü beeeeee :mymeka: akşam açtırdık topiki 16 sayfa yapmışsınız maşallahh akannehir
Ben sizin için gece 12 lere kadar uğraştım nerde bu burcu diyen bir allahın kulu çıkmamış beeeakannehir
eden aramzıdan değilmiş sıkayet ettıklerı kısı aramızdan mış öle anladım ben
Kızlar dün bu tatlıyı yaptım.
Etimek Tatlısı ve aynı altı ekmek tatlısı kıvamında olduu koçişş çok beğendi..
Tarif defterinize not alınn hem basit hemde çok güzell opuyorumnanaktan
[/FONT][/COLOR]
saol canımcanisi hediylerinin hepsi cok güzel, ama bence en özeli kendi ördügü kazak, benimde müstakbel kayin validem bana öylesine bir bolero örmüs, cok hosuma gidiyor, kiyamiyorum giymeye =))))
Tatlımı beğenene herkese çok çokk mersüü tşk a.s.
Walla ben çok beğendim afiyetle yedik kaydirigubbakcemile3
Böcük eğer göbüşün felan yoksa bence büstiyere gerek yok ama şöyle bişe var büstiyer giyince kambur durman mümkün değil ben nikahta hep dik dolaştım haliyle yamulamadımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o bakımdan süperr :lepi:
Hemşomla benim büstiyer aynıydı tavsiye ederik yanii dimi hemşo kaydirigubbakcemile5
Asklerler hayırlısıyal donsunyuvacıklarına ınss
kızlar dun unuttum sanırım esra k. deniz ile mesajlastım
böcükk sana mutluluklar diyor
herkezcıklere selamı varrrrrrrr
saol canım
ip alırken ortaya bukadar hoş bişey çıkacağını tahmin etmiyordum.
k.validenin bolerosu hakkında gerçektenbölemi düşünüyosn yoksa tam terisini ima etmeye çalıştın anlamadım :uhm:
he anladım canım kaydirigubbakcemile3a.s.
yok kiz gercekten cok begendim... öylesine derken yani dogum günü yada baska bir özel gün yoktu, bunu kastettim
hoşbuldukk kıslar
ikizim ellerine sağlık her zmanki gibi enfes birşeyy daha :)
böcük Allah yardımcın olsun okurken başım döndü sanki ben koşturcakmışım gibi huhh
HAYATIM ya o altını ananemm gecen yıl gelemezsem kıızm tak demıstı daha takamadan gıttı üzüldum genede
neyse sağlık olsun
evt ıkımız yapcaz mecbur zaten ben kımseyı ıstemıyorum cnm yaparız bız:lepi:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım sağol :Saruboceq:
Hayati de senin gibi kıskanç o zaman, benimki hiç kıskanç olmadığını iddia eder sürekli
Ama bazen yakalıyorum kıskandığını :kedi:
he bıde HAYATIM suan heycan yok bende nedense aksama bakalım nolcak
ayy annemde onkez aradı haa
ne renk olsun sımlı mı sılsız mı beyaz mı :bbo:
bı pıke sardırcaz anam ağladı bee
sulfaycım benimde kayınbiraderim yani serhatın oğlan kardeşi gidecek askere.
kütahyaya gidecekmiş dün gece saat 2 de aradı ödüm patladı
ETİKETLER
çılgın çeyizciler, çeyiz delülerüüü, çeyiz dolu hurçlar:), çeyiz isteriz!!!, çeyiz krizi, çeyiz olmadan asla:), çeyiz sergisi, çeyiz severler topiki, çeyiz uzmanları, çeyizci güzelleri, çeyizci kzlar cumhuryeti, çeyizciler vadisi, çeyizde yaparım kariyerde, çeyizlenemdm doya doya, çeyizlik kek kalıbı:), çeyizsiz kız mı olur hıh, ömür biter çeyiz bitmez:), ömür biter ceyiz bitmez, önüm arkam çeyiiiz, asker tutan burcu:), böcük evleniyor, bizde çene hıc bıtmez, bolumu, ceyiz, ceyiz delisi böcük, ceyizciler buraya, clipso hayatim, düdükçü sinay, dantelimi seveyim, dantelli donum bilem vaaa, devrik esmy, elalem nederse desin:), en güzel benim, etiketim çeyizim:), fikir, haydi çeyizciye, hazirligi, herşey boş çeyizle coş, jeyar böcük, kazen bizi çeyzciye götür, koca değil çeyiz istiyoz, koca değil ceyiz istiyoz, koli koli çeyiz, komşum buketım, manyak erva[/COLOR, paylasimlarimiz, sağım solumda çeyiz:), sag eller havaya, sohbet, yeni topik
DELİLERRRR :roflol:
esmanınkini ben yazmıstım ..
burcununki çok komik haha
canımcım biz ikimizde çok istedik çok şükür Rabbim aratmadı yaw insanlar senin özel hayatın hakkında yorum yapınca kızıorum ben çünkü ben kimsenin özel hayatına karışmam ablamınkine bile nese benim melekim acıktı midem kazınıooo bugün çiğ köfte alcammmmmm ne zamandır yemiorum bak derken bile ağzım sulandı:)
varmı seninde bulantı falan?
yaw o etimek tatlısı ne güsel görünüo bende yapiim kocike:) ellerine sağlık canımcımm alkisalkisalkis
Oyyyyy maşallah ne yazmışsınız böyle öğlene kadar 30 sayfa nerdeyse akannehirakannehirakannehir
Annemler akşam gelcekmiş bişeyler hazırlamam lazım ama ne yapsam bilemedim yaaa. Yemekten sonra gelcekler. Böle kek vs yapmayım dedim. Babam kalp hastası olduğu için hamurlu bişeyler yapmak istemiyorum.Yoksa dayanamayıp yer. Sütlaç çok sever sütlaç mı yapsam acaba CADIARZU
Evet hemşom az önce ben de böcüğe dedim aynısını kaydirigubbakcemile5
Yaaaa ben gelinliğimi hala temizletmedim. Öyle duruyor kılıfında. Çok kirli etekleri ama güvenilir bi yere vermek istiyorum :sinifsinif: