canım yetşmez markafoni 7 gün sonra gönderyor. yerimseniben
ben daha evvelde almıştım biraz geç yolluyor.
bende o kaşar peynırını neyım güzel kalıp seklınde yapıyorya ondan ıstıyom
var mı orda
kapıda mı ödeme
bı kargo kıme aıt
bayıldım şekercimm bayıldımm resmendeee
burda birisi demişti ya silikon kalıptan çıkmıyor kekler korkuyorum almaya.
bende kalpler var onlardan gayette çıkıyorr ama emin olamıyorum artık yoksa şahanelerr..
yıl başında yapacaksın süsleyeceksinn ne güzel olur. dr. outkerinde süsleme jelleri çıkmış tüpte 4 renk onlada hatların üstünden geçeceksin mükemmel olavcakkkkkk
Günaydın kızlar yardıma ihtiyacım var çeyiz konusunda.Benim evlenmeme 2-3 yıl var daha ama şöyle bir durum var sözlüm arkadaşına borç vermişti o parayı yatırmış ama kredi kartına eğer o parayı alırsak %15 zararımız olacak en iyisi bu parayla çeyize bir şey alalım diyoruz.Daha erken diye ben bir şey almak istemedim yani herşeyi nişanlanınca almak istiyorum 140 tl ye eskimeyecek,modası geçmeyecek ne alabilirim?Yardımlarınızı bekliyorum . . .
Uğur böcüğüm sana bu soruyu özellikle soruyorum çeyiz bakanı olaraktan :)
HMM kek yapıp ustunemı suslucen peki 6azya 2tanemi almak lazım nasıl yapmak lazım?
:roflol:ben tefal flengormuyorum siz nerde goruyorsunuz
:roflol::roflol::roflol:bendede böyel kucuk kare bı erkan geldı parola ıstedı am abakmadım tefalmıydı acep neyse
:roflol::roflol:kucuk kare bir erkan demişim ekran olcaktiiiiiiiii
ayyy ne güzell bi sürpriz olmuşş :1hug:
sen niye bozuyodun kız :mymeka:
ben anlasam bile hiç çaktırmam öyle şeyleri istemem üzülsünler :sinifsinif:
hediyelerini de güle güle kullan
kayınvalideye gelll heyy anammm beeee ne düşünceli :lepi:
NE anlamadım11645 ve 11646 burcu hanım
45 olan da esma'nın verdiği link var
heh geldi benmki:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
Kızlar peynir tabiki keser benim evdeki plastik bile kesiyorda metal mi kesmeyecek.
ki biliyorsunuz aşkımı kestiğim kalpleri .ama benim kalp küçüktü çok sinirime dokunuyordu birde pllastik olduğundan tavaya koyup içne yumurta kıramıyordum şimd bununla yumurtada kurucam ohh ohh ohhhh