çeneniz kopmasın emiiiiiiiiii
inşallh yetişicem 11621.sayfada kaldım heh
şimdi açılıııııın alıntı canavarı geliyir.
böcük davetiyenizi yeni gördüm. hayırlısı olsun.
nanedem Allah tamamına erdirsin, artık gün sayma sırası sende.
densem, geçmiş olsun :teselli:
sinay, hiiç şaşırmadım. Yine misafir yine kuduruk veletler ve yine hazin son. Neyseki bu kez sadece bi boncukmuş :)
eda, kız bu haftasonu evleniyisiiiin heee . ya ben kaçırdım yazdıklarını silmişsin sanırım. Sıkıntıdasın sanırım. Canımcım burcunun yazdıklarının üstüne hacet yok. Evlendikten sonrasını düşündükçe stresin üzüntün sıkıntın saftirik bi gülümseye dönişiverecek.
Nireee gidiyodunuz siz balayına bakim? Yurtdışı planlarınızı ertelemiştiniz dimi?
Yazmalı, ağzım açık baktım sofrana. Tuu tuuuu maşallh
diyorum. Arkidişinin hedayeside gayet güzelmiş sağolsun. Buarada paspasını göremedim. Bide bende gelimmi
Aime, canım o zaman şimdiden bak alyanslara . en azından az çok kafanda bi model oluşşur. Yada kesinlikle istemediklerini belirlersin.
Burcu, Bizim burda kış kıyamet geldi bisikletlik hava çooooktan gitti. Sen bizim yerimizede gez bahar gibi ohhhhh Ay buarada Nergisde ne tatlı tatlı kokar bütün evi kokutmuştur o
Sulfat, çook geçmiş olsun :teselli: ihmal etme tabi. Ben yazana kadar gideceğin yeri bulmuşsundur zati
Susuz geçen gecenizide okudum :):):)
Hayatim, sahii pınartuncay çooooktan terketti burayı uğramadı .
rüyaların kızııı dert etme diceeem ama yanyana gelince nası sinir küpü olduğunu tahmin edeiyorum.
Böyleleriyle baş edilmez yani yola gelmezler çünkü yılışıklar öyle alışmışlar. Eee bide yakınmışsınız şimdi kocana ona yüz verme falan desen nafile, bu kezde o kaçtıkça kızın hoşuna bile gidecek belki. Eğer sen engellemeye kalkışırsan bu dahada vahim kız beni kocasından kıskanıyor deyip iyice poposu kalkacak. Onun üçün bu durumlarda o kız varken sevgi kelebeği olacaksınız yawricim. Kocanıda tembihle ikiniz sürekli birbirinizle konuşun koklaşın falan abartın hatta .
onu yoksayın görmezlikten gelin demicem çünkü kesin sazanın tekidir herşeye atlar 
Esma, şimdi erva senin yiğenin mi? değilmi
Baberko, ah canım hala paranı alamamana üzüldüm yaa inşallh 1 ocakta alırsın ama alamazsan dediğin gibi artık taviz verme hemen ne gerkiyorsa yap kuşum. Ev konusunda kiracılar çıkmayacak mı ondan mı vazgeçtiniz yoksa ev pek iyi durumda değil diye mi?
Yorumlardan az çok bişiler anladım sanırım gaynanacın açıkta kalcam diye korktu dimi
Sonbahar, istanbol tabloların harika :lepi: güle güle takarsın evine inşallh
Buarada hemencvik silmişsin fotoları o cadı eltinin fotosunu güremedim 
Nihal inşallh seneye seninde nişanlandığını görürüz burda.
Nisanyağmiri, doğum günün kutlu olsun cnaım. Sevdiceğinle birlikte nice yaşlara. Bugun bütün dileklerin kabul olsun inşallh.
Kizlar malum ben cekilise kalitmadim, katilamadim daha dogrusu...
Bende sanalda olsa size ufak hediyeler vermek istedim....
Yakindan tanidiklarima, zevklerine göre, evlerine göre biseyler ayarlamaya calistim.
Umarim unuttugum kimse yoktur, cok üzülürüm.... Unutmayin ki maksadim kimseyi rencide etmek yada kirmak degil, ben samimiyetlerinize inanarak sectim bazi hediyleri....
Mandalin kirmizilim sana yandi canimmm, mandis sanada kirmizi birseyler ararken bunlar gözüme carpti
[/FONT][/COLOR]
canım sen ne kadar düşüncelisin yaa çok naziksin canım.
inan hediyeleri vermiş kadar oldun, özenip bezenip herkes için bişiler seçmişsin.
geel öpem seni Şeniz
sen kme alacaktınn ?
mandilişim de bana alacakkkk zemuszemus
opuyorumnanaktan iwiiiiiiiiiiiit hemde çoook cici bişi olcek inşşş
Aimecim zıpzıp için çok teşekkür ederim en anlamlı hediyede benimki olmuş:roflol:
bunu senden bir hatıra olarak saklıycam üstüne bile binmeye kıyamam
vitrinime koyacam üstünede dantel atacam hahahah:roflol::roflol:
:roflol: hatta fiskos danteli at üstüne anca kapatır güzel durur
kızlar clipso düdüklü tencere alan kullanan
yada bir yakını akrabası herneyse kullanan var mı
ben düdüklü tenceremden acayip sıkıntılıyım
kurban bayramında rezil etti beni
değiştirmeye karar verdim
şimdi karar aşamasındayım
çünkü az buz para değil olmuşken iyi olsun yıllarca kullanıyım diyorum
hayatım var bildiğim başka kimler var tefal clipso kullanan
bende :lepi:
tefal clipso harika elim kolum ayağım herbişeyim :):):):)
çoook memnunum
yaa bı sorum olcak
kına gecemde saclarımı bukleler halınde dağınık bırakmak ıstıyrum
düğündede topuz olcak
acep topuzum duz fönlu mu yoksa dalgalı mı olsamafoldumben
Sen foto ekle model biz söyliyelim hangisi güzel
sen beni seviyor musun ki...senağlama
.
tabikide seviyoyuuuuuum Şeniz yoksa sen beni sevmiyoormussun :sinifsinif:
akşam yemeğe ne pişircem die düşünüodum
evde bişi yok dedim alışverişede çıkamadık maaşa daha var kafamçokkarıştı
makarna yapıyım bari dedim
anaa dolabı bi açtım karnıbahar-patlıcan- mantar
sizde de oluo mu ya evde ne olduğunu unutuyorum geçen gün domates yok die 1 kg domates aldım
dolap ağzına kadar domates doluymuş
bide temiz bulaşıkları makineden boşaltırken bişi oldu üst rafı bıraktım sonra kaldırıyım dedim
neyse sen onu unut alt rafa tekrar kirli bulaşık koy makineyi çalıştır üst seledeki bulaşıklar yıkanmaktan bi hal oldu kafamçokkarıştı
hay Allah yalnız değilmişiz iyi bari. Bizde genelde içindeki pis mi temiz mi unutuyoruz.
Akşam içerden koccam bağıuırrıyoo bunlar kirlimiiiiiiiii diye sonra ben atlıyorum
hayııııır pissss
hayır hayır temiz
sonra ben öyle kendi kendime böğürürken kocam tabaklara elleşerek temizmi kirlimi anlıyor zati :):):)
kalabalıgız bugun burda baya ama olmayanlar cok.
arsi mandilin burcu gamzede ugramadı karalahana yazmalı sulfat.... bırsuru eksik var; hadi gelin kızlar.
acaba en fazla kac kullanıcı okuyor gorundu topicte simdiye kadar
gelemedimki bi türlü geçmişteeeen
Kızlar moralim çok bozuk....
malum bu gün misafirim gelecekti...
Aman korktum çok daha kötü bi haber vereceksin diye Allah korusun.
klava:
klava: nezaket yoksunu
sanki zorlamı davet ettin madem istemiyordu en baştan dışarda görüşelim dicekti. Çoook ayıp yaptığı. Moralini bozmuş burcumun, çok haklısın böyle olmazkiiii.
Görüşmek zorunda değil hadi bi hata önce tamam dedin vazgeçtin sonradan. E bu son gün mü haber verilir, hemde önce yalan söyleyyerek. Yahı bide bu kocam izin vermedi lafına ekstra sinir oluyorm.
Üzmesin arkidişişim böyle insanlar seni, baksana iyikide tanışmamışsın. :dilcikar:
Ay nerde beniiim uçağıım açılın
nisan yagmuru dogum gunun kutlu olsun canım
nice guzel yıllara sevdiklerinle
kızlar cumartesi misafirim var demistim; aglayan pasta ve elmalı kurabiye yapacagım(yani bunu annem yapacak aslında zemuszemus); bana bunların yanına uygun bi tatlı daha bulabilirmisiniz; aglayan pasta hem kek hemde kremalı; elmalı kurabiyede hem kurabiye hemde turta gibi bisey; bunların yanına ne yapsamki acep
sütlü bi tatlı yap derim ben canım. tavik göğsü gibin.
aklıma geldikçe yazarim.
benim kocacık çok kıskançtır ama çaktırmaz
tv izliyorduk konu kıskançlıktı:
okurken gözümün önünde şırpıntı yarı cıbıl bi kız geldi sinirlendim kendi kendime kaydirigubbakcemile3 ayy iyi bile sabretmişsin yawricim yaa
ay geçende ben bi kadına ağzım açık öyle bakakalmışım. Kesin kıyafetini saçını başını falan süzüyoordum heral, farkında değilim. Beni bi dürttü kociş dedim noluyoo. Çok beğendiysen alalım sana hatunu dimesiyle kendüme geldim
kıskanmam kıskanmam ama kıskanınca
adamı yerim nan :mymeka:
o benim nasıl burnumdan getiriyorsa bende aynı şekilde onun
geçen mudoda geziniom ama kendimden geçmişim.....B]
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
delü kariiiiiii
sizleri çok özlemişim kızlar
ayyy bende seni çok özlediiimmm opuyorumnanaktan
kızlar bu tarz kurdanlardan nerden bulabılırım
[I/IMG]
Esmoşumm git boncukcudan boncuk al mesela tesbih şeklinde dizilmiş nazarboncuklarından al normal kürdana tak al sana süslü kürdann
Bide bunamı para veriicenn kaydirigubbakcemile5
tam yazıcaktım ki kızalar yazmış
esmacım kürdan ucunu tutabilcek noncuklar al yap çokta şirin olurlar.
canım bak bunlrı nişanda ben kendim yaptım....
hatırlayanlar bilir
renkli kürdanlardan aldım üstlerinede boncuk dünyasından boncuk aldım taktım sonra lokuma taktım. kahveyle ikram ettim...
çoook cici olmuşlar valla.
ben görmemiştim daha önce :lepi:
aime21, Arsima, asyaelif, BaŞıYaZMaLıKıZ, burcuözge, densem, ElmaSekeri, esmy, Eudorabeta, herseyguzelolacak, lokum06, mandilin, nhl-frk, nnisanyagmuruu, PARANTEZ, Pashmina, pıtırcık85, p_nr, sibel1907, sinay21, uğur böcüğü, yesm, zeynepsudem, _HaYaTiM_
herkese merhaba,nasılsınız kızlar?
bi çöp adamlı daha :dilcikar:
cok bılmıs hatunlarrrrrr
sımdık sıze bı maruzatım var
unv. bı arkadasımın dugunu var haftasonu neyzaıkkı gıdemıycem sehır dısı cunku
cıcek nıkahta yolladım
sımdı bısı yollamak ıstıyom ne onerırsınız evıen bısı olsun dedım ama bılmıyorumkı
esyalarını felan
o kadar samımıde deılım altın alayım
sımdı varmı bana verecek bı fıkrınız
sıze ne gelseydı hedıye cok sevınırdınız
tabikide ALTIN
dad diri dit dit dad diri dit dit dat diri dit diiiiiiit diiiit
of resmı defterı bulamuyorum yaaaaaa
dilime dolandı dattiri diididi .....