Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sultancım çok geçmiş olsun canımm

migrenin ilacını bırkınca geçecektir üzülmee gecici bir durum yanii

birde aimeeeeeeeeeeeeeeee

canım kiraz ağacı için çok teşşekkür ederimmmm unutmamışsın sevdiğimiii

Son düzenleme:
hayatım ömur bıter ceyıs bıtmez

ayy nasıl moralım bozuk nasıl nasıl
ağlamamk ıcın kendıımı tutuyom basşım ağrıyo
Allahım tez zamanda bu haınlerın cezasını versın ınş
tez zamanda onların yakınlarıda evlat acısı yaşasın
pıslıkler
haınler
mafoldumben
şehıt haberlerını ızlerken butun beddularım onlarla

ay geçmişten gelip bir türlü yazamadım...
sulfatım geçmişler olsun canım...
ALLAH şifa versin inş...

Amiiin canım benim çok sağol Şeniz

sultancım çok geçmiş olsun canımm

migrenin ilacını bırkınca geçecektir üzülmee gecici bir durum yanii

Ayyyy inş. pashi yaaaa inş.
Çok teşekkür ederim bebişim Şeniz

son kafiyeye bayıldımdelikafadulden

ben yılbaşında kocama takım çantası alcam ne romantik opuyorumnanaktan

ay hala parlpalm'a alamadım bişi mafoldumben
sanki biri daha takım çantası diyoduuuu:lepi:

burcuuuu ama bunlar çok masumca diğerlerini görmek isteriz
burcu önceden çok usluymuş
şimdi hiçç utanmıyos ekliyoz hep resimleri orta yere
ay o üstteki pembişli ne kaa güsell :lepi:

ben bayıldımmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 hahahahah

unuturmuyum hic opuyorumnanaktan

ya kizlar bu kahvaltilik ne marka bileniniz var mi?

çeneniz kopmasın emiiiiiiiiii
inşallh yetişicem 11621.sayfada kaldım heh
şimdi açılıııııın alıntı canavarı geliyir.
böcük davetiyenizi yeni gördüm. hayırlısı olsun.

nanedem Allah tamamına erdirsin, artık gün sayma sırası sende.

densem, geçmiş olsun :teselli:

sinay, hiiç şaşırmadım. Yine misafir yine kuduruk veletler ve yine hazin son. Neyseki bu kez sadece bi boncukmuş :)

eda, kız bu haftasonu evleniyisiiiin heee . ya ben kaçırdım yazdıklarını silmişsin sanırım. Sıkıntıdasın sanırım. Canımcım burcunun yazdıklarının üstüne hacet yok. Evlendikten sonrasını düşündükçe stresin üzüntün sıkıntın saftirik bi gülümseye dönişiverecek.
Nireee gidiyodunuz siz balayına bakim? Yurtdışı planlarınızı ertelemiştiniz dimi?

Yazmalı, ağzım açık baktım sofrana. Tuu tuuuu maşallh diyorum. Arkidişinin hedayeside gayet güzelmiş sağolsun. Buarada paspasını göremedim. Bide bende gelimmi

Aime, canım o zaman şimdiden bak alyanslara . en azından az çok kafanda bi model oluşşur. Yada kesinlikle istemediklerini belirlersin.

Burcu, Bizim burda kış kıyamet geldi bisikletlik hava çooooktan gitti. Sen bizim yerimizede gez bahar gibi ohhhhh Ay buarada Nergisde ne tatlı tatlı kokar bütün evi kokutmuştur o

Sulfat, çook geçmiş olsun :teselli: ihmal etme tabi. Ben yazana kadar gideceğin yeri bulmuşsundur zati Susuz geçen gecenizide okudum :):):)

Hayatim, sahii pınartuncay çooooktan terketti burayı uğramadı .
rüyaların kızııı dert etme diceeem ama yanyana gelince nası sinir küpü olduğunu tahmin edeiyorum.
Böyleleriyle baş edilmez yani yola gelmezler çünkü yılışıklar öyle alışmışlar. Eee bide yakınmışsınız şimdi kocana ona yüz verme falan desen nafile, bu kezde o kaçtıkça kızın hoşuna bile gidecek belki. Eğer sen engellemeye kalkışırsan bu dahada vahim kız beni kocasından kıskanıyor deyip iyice poposu kalkacak. Onun üçün bu durumlarda o kız varken sevgi kelebeği olacaksınız yawricim. Kocanıda tembihle ikiniz sürekli birbirinizle konuşun koklaşın falan abartın hatta .
onu yoksayın görmezlikten gelin demicem çünkü kesin sazanın tekidir herşeye atlar 

Esma, şimdi erva senin yiğenin mi? değilmi

Baberko, ah canım hala paranı alamamana üzüldüm yaa inşallh 1 ocakta alırsın ama alamazsan dediğin gibi artık taviz verme hemen ne gerkiyorsa yap kuşum. Ev konusunda kiracılar çıkmayacak mı ondan mı vazgeçtiniz yoksa ev pek iyi durumda değil diye mi?
Yorumlardan az çok bişiler anladım sanırım gaynanacın açıkta kalcam diye korktu dimi

Sonbahar, istanbol tabloların harika :lepi: güle güle takarsın evine inşallh
Buarada hemencvik silmişsin fotoları o cadı eltinin fotosunu güremedim 

Nihal inşallh seneye seninde nişanlandığını görürüz burda.

Nisanyağmiri, doğum günün kutlu olsun cnaım. Sevdiceğinle birlikte nice yaşlara. Bugun bütün dileklerin kabul olsun inşallh.

canım sen ne kadar düşüncelisin yaa çok naziksin canım.
inan hediyeleri vermiş kadar oldun, özenip bezenip herkes için bişiler seçmişsin.
geel öpem seni Şeniz

sen kme alacaktınn ?
mandilişim de bana alacakkkk zemuszemus
opuyorumnanaktan iwiiiiiiiiiiiit hemde çoook cici bişi olcek inşşş

:roflol: hatta fiskos danteli at üstüne anca kapatır güzel durur

bende :lepi:
tefal clipso harika elim kolum ayağım herbişeyim :):):):)
çoook memnunum

yaa bı sorum olcak
kına gecemde saclarımı bukleler halınde dağınık bırakmak ıstıyrum
düğündede topuz olcak
acep topuzum duz fönlu mu yoksa dalgalı mı olsamafoldumben
Sen foto ekle model biz söyliyelim hangisi güzel

sen beni seviyor musun ki...senağlama
.

tabikide seviyoyuuuuuum Şeniz yoksa sen beni sevmiyoormussun :sinifsinif:

hay Allah yalnız değilmişiz iyi bari. Bizde genelde içindeki pis mi temiz mi unutuyoruz.
Akşam içerden koccam bağıuırrıyoo bunlar kirlimiiiiiiiii diye sonra ben atlıyorum
hayııııır pissss
hayır hayır temiz
sonra ben öyle kendi kendime böğürürken kocam tabaklara elleşerek temizmi kirlimi anlıyor zati :):):)
kalabalıgız bugun burda baya ama olmayanlar cok.
arsi mandilin burcu gamzede ugramadı karalahana yazmalı sulfat.... bırsuru eksik var; hadi gelin kızlar.
acaba en fazla kac kullanıcı okuyor gorundu topicte simdiye kadar

gelemedimki bi türlü geçmişteeeen

Kızlar moralim çok bozuk....
malum bu gün misafirim gelecekti...
Aman korktum çok daha kötü bi haber vereceksin diye Allah korusun.
klava: klava: nezaket yoksunu
sanki zorlamı davet ettin madem istemiyordu en baştan dışarda görüşelim dicekti. Çoook ayıp yaptığı. Moralini bozmuş burcumun, çok haklısın böyle olmazkiiii.
Görüşmek zorunda değil hadi bi hata önce tamam dedin vazgeçtin sonradan. E bu son gün mü haber verilir, hemde önce yalan söyleyyerek. Yahı bide bu kocam izin vermedi lafına ekstra sinir oluyorm.
Üzmesin arkidişişim böyle insanlar seni, baksana iyikide tanışmamışsın. :dilcikar:
Ay nerde beniiim uçağıım açılın

sütlü bi tatlı yap derim ben canım. tavik göğsü gibin.
aklıma geldikçe yazarim.

benim kocacık çok kıskançtır ama çaktırmaz
tv izliyorduk konu kıskançlıktı:
okurken gözümün önünde şırpıntı yarı cıbıl bi kız geldi sinirlendim kendi kendime kaydirigubbakcemile3 ayy iyi bile sabretmişsin yawricim yaa
ay geçende ben bi kadına ağzım açık öyle bakakalmışım. Kesin kıyafetini saçını başını falan süzüyoordum heral, farkında değilim. Beni bi dürttü kociş dedim noluyoo. Çok beğendiysen alalım sana hatunu dimesiyle kendüme geldim

kıskanmam kıskanmam ama kıskanınca
adamı yerim nan :mymeka:
o benim nasıl burnumdan getiriyorsa bende aynı şekilde onun
geçen mudoda geziniom ama kendimden geçmişim.....B]

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
delü kariiiiiii
sizleri çok özlemişim kızlar

ayyy bende seni çok özlediiimmm opuyorumnanaktan

kızlar bu tarz kurdanlardan nerden bulabılırım
[I/IMG]
Esmoşumm git boncukcudan boncuk al mesela tesbih şeklinde dizilmiş nazarboncuklarından al normal kürdana tak al sana süslü kürdann Bide bunamı para veriicenn kaydirigubbakcemile5
tam yazıcaktım ki kızalar yazmış
esmacım kürdan ucunu tutabilcek noncuklar al yap çokta şirin olurlar.

canım bak bunlrı nişanda ben kendim yaptım....
hatırlayanlar bilir
renkli kürdanlardan aldım üstlerinede boncuk dünyasından boncuk aldım taktım sonra lokuma taktım. kahveyle ikram ettim...
çoook cici olmuşlar valla.
ben görmemiştim daha önce :lepi:

bi çöp adamlı daha :dilcikar:

tabikide ALTIN

dad diri dit dit dad diri dit dit dat diri dit diiiiiiit diiiit
of resmı defterı bulamuyorum yaaaaaa

dilime dolandı dattiri diididi .....

ayy burcu nasıl garıp geldı bız kaban gıyıyoruz sen parmak arası terlık dıyon
gule gule kullan arkadasımmm
ayy canım alınmış alınmıştır dedim yoksa burda da parmak arası giyilmez şimdi kaydirigubbakcemile3
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2009 burcu iççamaşır gecelik pijama şovvvvvvvvvvvvvvvvvvv :roflol: :roflol:

heee sana benzettimm kaydirigubbakcemile3

ayy nerden buldun çıkarttın bunları allah iyiliğini versin emii :roflol::roflol:

burcuuuu ama bunlar çok masumca diğerlerini görmek isteriz
burcu önceden çok usluymuş
şimdi hiçç utanmıyos ekliyoz hep resimleri orta yere
ay o üstteki pembişli ne kaa güsell :lepi:

yaa ben yokken amma kaynatmışsınız heekaydirigubbakcemile3
evet çok usluydum evlilik bozdu benii :kedi:,

kaydirigubbakcemile3 hahahahah

unuturmuyum hic opuyorumnanaktan

ya kizlar bu kahvaltilik ne marka bileniniz var mi?

aimecim bu kahvaltı takımı değil benim gündelik takımım .çay fincanıda var. ben yanına küçük yeşil pembe kaselerde ekledim takım yaptım sen nerden buldun bu fotoyu* benimkinin aynısı

ay canim benim opuyorumnanaktan
evet alyanslara bu gittigimde kesinlikle bakicam

aimecim bu kahvaltı takımı değil benim gündelik takımım .çay fincanıda var. ben yanına küçük yeşil pembe kaselerde ekledim takım yaptım sen nerden buldun bu fotoyu* benimkinin aynısı

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...m-payla351al305m-yorum-yok-2.html#post4047602

canim bak burdan buldummm

ay canim benim opuyorumnanaktan
evet alyanslara bu gittigimde kesinlikle bakicam

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...m-payla351al305m-yorum-yok-2.html#post4047602

canim bak burdan buldummm

aa demekki benimle aynı takıma sahip biri daha varmış
ben evkurdan aldım vede şöyle oldu canım
jumbo kaşık çatak takımı alana yan ürün bir 6 kişilik kaşık çatal takımı daha veriyordu ama değiştirme imkanı vardı bende gündelik yemek takımında aradan çıksın diye bu takımı aldım. çok şekerler çok severek kullanıyorum. ediğim gibi kaselerlede tamamlayıp kahvaltıdada kullanıyorum. eklediğim kahvaltılarda da kullandım görmüşsündür yerimseniben
fiyatıda 90 tl gibi bir şeydi sanırrım. ama iki takımımıydı bir takımımı o fiattı hatırlayamadım şimdi. 6 kişilik paketlerde satılıyorduyerimseniben

tmm evkura bakarim hala var mi diye CADIARZU

bizdende cıktı 4 tane falan sahte altın, bakalım bozdururken belki o kadar altının içinde anlamaz kuyumcu sahteleri arada kaynar belki kaydirigubbakcemile3

Ayyy benim de nişanda bi tane düğünde 1 tane çıktı :sinifsinif:
En küçük kızkardeşime verdim kuyumcu ikisi için 10 lira vermişti :roflol:
Ayrıca valla tek tek bakıyolar hiç arada kaynamaz kaydirigubbakcemile3

Ben de ton balığı-mısır tarzı şeylerde oluyor.
Zaten karnıbahar-patlıcan vs gibi sebzeleri sadece pişirceğim gün ya da bi gün önce alıyorum. Çünkü 1-2 kere alıp dolapta bıraktım üşendim ve hep çürüdü. Ders aldım kaydirigubbakcemile3

Ben altınları bozdurunca öğrendim ki eski tarih yeni tarih o zaman bi halta yaramıyor :sinifsinif:
2009 da vardı ben de bi tane 1999 da kaydirigubbakcemile3 Arada diğer tarihler de. Hepsini aynı fiyata alıyolar. Ne bi eksik ne fazla
Ama satın aldığında eski tarih bikaç lira daha ucuz oluyor. O nedenle eski alcam artık :roflol:

yenisi için bişi diemicem ben baştan pek kıskanç olmuom
sora cazgırlaşıom sanırım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aaaa ben olsam çıldırırdım valla bi de itiraf etcek lmaz:
Günlerce burnundan getiririm
Geçen tvde bi yerde çiftlerin kavgası, kızgınlıkları tülbent kuruyana kadar geçip bitmeli diyodu kaydirigubbakcemile3
Kociş de diyo benim tülbent gibi öfkemin geçmesi ama seninki halı gibi günlerce kurumuyor :roflol::roflol:

Aaaaaa senin misafirin gelcekti bugün sormayı unuttum

Canım üzme kendini çok ayıp etmiş bence de, önce eşine sorsaymış. Senin gibi cici biriyle arkadaş olma şansını kaçırdı. Üstelik lezzetli mamalarını yerimseniben

Yani ben o kızın yerinde olsam zaten eşim izin verse de gitmezdim herhalde. İnsanlara hemen güvenemem. Ayrıca senin için de geçerli bu durum.

Biz varız üzülme bigün yolumuz oralara düşerse bize cici mamaları yaparsın Şeniz

ee sonra....

ya bende bekarken daha kıskanxtm sımdıduruldum
ama kocama bakan gormedım ya ben körüm yada bnmkı tipsiz:lepi:

:roflol:

böreğin içine nohut koyuyon sonra doğal olarak banyo yaptırıyon -tatlicadiarzu-
:[/B]

Deli karı :roflol::roflol:

Sütlü bisküvili bi tatlı yapabilirsin. Benim sürekli yaptığım ve buraya da eklediğim bi tarif var
Çok hafif ve lezzetli, ona benzer bişey olabilir

benim kocacık çok kıskançtır ama çaktırmaz
tv izliyorduk konu kıskançlıktı
sen beni kıskanıyormusun dedim çooook dedi
neyden peki dedim biçok şeyden dedi :)
::roflol:

Arsi nasıl dayandın kızım
Ben olsam o kızı orda yolardım. Yolmasam da en hafifiyle sözle ağzına sı....
Ayrıca kocişe de kendime de o tatili zehir ederdim. Yine sen olgun davranmışsın iyi de yapmışsın
Ne insanlar var yahuuuuu lmaz:

Bu arada ben kendime tekrar victorinoxun bicaklarindan aldim
önceden üc tane almistim kirmizi,siyah ve mavi renklerinde

Simdi tekrar 3 tane siparis verdim

evet cnm kış geldimi örgü manyağı olup çıkıyorum.:hulya: :hulya:
arkdş listendeysem albümümede bakabilirsin.
ordada var.

tamam canım..
Bu arada ben kendime tekrar victorinoxun bicaklarindan aldim
önceden üc tane almistim kirmizi,siyah ve mavi renklerinde

Simdi tekrar 3 tane siparis verdim

güle güle kullan aime çok ciciler..

mandilin'im sorulur mu gel tabi kaydirigubbakcemile5

Nostalji zamanı...

kızlarrr aklıma geldi bende ekliyim dedim bu benim nişan tepsimdi ama normal tepsi olarak kullanıcam evlendikten sonra... kendi el emeğimiz kurdele nakışı...

bende az önce yine bişi aldım:)
gereksiz belki ama şekli hoşuma gitti,baharat fln koymak için olabilir belki masaya:) uzunluğu 10-12 cm flndır:)1,5 tlye aldım:)

hangısı guzel kızlar ıkısı arasında kaldım

days in colours nevresim takımım evkurdan 69 ytl ye almıştım

kızlar ya ben bide bu bardaklardan istiom ama bulamıom yaaa gören varmı acaba hiç bi yerde???

1500

1300ytl yerıne ıkısını 2300ytl 12 ay takstle aldım kızlar 7 yıl garantılı yanındada hedıye aldım resmını bulursam hemen eklıycem

Almanya´nin "BIM" ine kaydirigubbakcemile3de bu gelecek önümüzdeki günlerde bene bunu alacam,

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

tefalin bu ikili düdüklü tencere setini aldım. benim gibi anca yumurta kılmayı bilen becerikli bir insan ne yapar bunlarda bilemem ama ilerde kullanırım umarımhihoyyyt

evett avizelerimizi almış bulunuyoruz :) bu yatak odası için

Salon içinde kare ve şeffaf boncuklusunu aldık herbiri 70 TL

üstü cam, altı plastik veya altüst metal çaycı alacaktım vazgeçtim bunu aldım, fiyatı 115 TL

Esma, şimdi erva senin yiğenin mi? değilmi

hehehehe kaydirigubbakcemile3
canım ben esmaya ufak bi şaka yaptım
konu neydi hatırlamıyorum ama bende senin kuzeninim demiştim
öyle değil ama..
ay bu aralar benim adım hep esmayla anılıyor kaydirigubbakcemile3
çok sevdiğimden esmayı :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…