- 1 Nisan 2009
- 12.319
- 0
zeyneppppppppp koysana resmı cnm yaa bı cok merak ettım
zeyneppppppppp koysana resmı cnm yaa bı cok merak ettım
sonabaharın adı zeynepmi
nihal senin bu takvimin yoktu dimi yeni mi yaptın
Kızlar dün markafonide adidas vardı 169 tl lik bir ayakkanıyı 89 a aldık aşkıma.
ben kendime beğenemedim bende parmak arası terliğini aldım. 60 dan 39 a düüşüştü.... hihihii
sevgicim biliyorum biliyorum
yeliz sağolsun yardım etti
ben takip edemiyorum bu telaşdan
böcüüm yok işi bırakmadım
ben sonrasında 2 hafta izin aldım çünkü
erkenden gidiyorum demeye utandım
korkarım kına günüm de çalışcam -tatlicadiarzu-
LEPICIM YENGEMDE VAR BU UTUDEN GAYET MEMNUNDU ILKA LDIGINDA AMA SIMCIK BILMIYOM SIKAYETI OLSA SOYLERDI
BIDE ERKENMI DEMISIN BAK BOCUGEDE BEN ICINMDEN HEP ERKLEN DIYODUM AMA NASIL APARTOPAR OLDU SIMDI NASIL MASRAF YAPCAKTI AL KOY KIYIYA BEN SAHSEN HIC BISI ALMIYOM BENI ORNEK ALMA SAKIN:d
delü yaaeda ve böcük
sizi hiç kıskanmıyorum :umursamaz:
aynen deniz bende hiç kıskanmıyommm
düğün geceniz öyle güzel öyle mutlu geçsin ki gülmekten çeneleriniz oynamaktan bacaklarınız ağrısın emiii :umursamaz:
kıslar selam
cuma gününe kadar raporluyum sabah hastanedeydim hertarafım ağrıyo hiç halim yok, ateşimde var iğne oldum, biraz kendime geldim :1ninca: uzun zamandırda iğne olmamıştım nasıl yaktı yaaaa
sevgiyle kalınnnnn ...
kıslar selam
cuma gününe kadar raporluyum sabah hastanedeydim hertarafım ağrıyo hiç halim yok, ateşimde var iğne oldum, biraz kendime geldim :1ninca: uzun zamandırda iğne olmamıştım nasıl yaktı yaaaa
sevgiyle kalınnnnn ...
oyle dıyonda bocugum sımdı benım nerde oturcagım bıle bellı degıl askımın ısıne baglı kendı evımızde oturursak kı inş.angasatere ıstıyom herseyım bırrenk felan olsun ıstıyom
annemde oyle dıye bızım hıc hazırlıgımız yok valla bıtek annemın hallarımın yengelerımın yaptıkları sandık ısı seyler var bzı para bırıktırıyoz gunu gelınce toplu alıp ındırım yaparız dıyoz ama bakalım ev bellı olunca baslarız belkı alamya cunku cok ozenıyoz askımla aaa bıde buzdolabı suslerımzı var bak unuttum onu
cnm gecmıs olsnde neyınvardıkıslar selam
sevgiyle kalınnnnn ...
esma napcan onu beee
kıslar selam
sevgiyle kalınnnnn ...
ay migren mi
allah kolaylık versin mandiloş
allah şifa versin
ay
mölbiş anlat bahim merak ettim
çisill öylemi dersin
bigün benimde bu yazdıklarım nostalji yapılcak ve gülcekmiyiz beraber guşumm Şeniz
alın alın dıom hep
aboww benım sevgılım bıle yoktu camasr bulasık mak aldımkaydirigubbakcemile3
:
oyle dıyonda bocugum sımdı benım nerde oturcagım bıle bellı degıl askımın ısıne baglı kendı evımızde oturursak kı inş.angasatere ıstıyom herseyım bırrenk felan olsun ıstıyom
annemde oyle dıye bızım hıc hazırlıgımız yok valla bıtek annemın hallarımın yengelerımın yaptıkları sandık ısı seyler var bzı para bırıktırıyoz gunu gelınce toplu alıp ındırım yaparız dıyoz ama bakalım ev bellı olunca baslarız belkı alamya cunku cok ozenıyoz askımla aaa bıde buzdolabı suslerımzı var bak unuttum onu