burcu hakketten değişik bi nikah olmuş belliki siz karı koca renkli kişiliğe sahipsiniz imamda baya renkliymiş kaydirigubbakcemile3
gs-fb macı vardı 12/4 da
bız dedık ızleyın onlar ızledı acıkmıslar annem börek tavuk koymus suslemiş paket yapmış
onları servıs ettım gelınlıkle dolandım epey bikafamçokkarıştı
ne kadar bırı sevgılımde olsa onada dedım ben cok yadırgadım sahsen ılk gn ıstemem sona hergun gelsınler buyursnlardaa bana komık gelmıstı hatta kızmıstım faruuka
demın msnde konustmm beyaz esya bakıcaz yakınlardaaaa kafasına bısı dust sanırımm
soruuuuun sızın rahatsız olmanız deıl cnm bence ılk gunu komık onlar bunu dusnmemıss faruk sımdı dugn gnu istemez evde bırılerını ama sen hastaydın belkı ondadndırr da ne bılım neysee
lllllllEsmoş yuh yani valla ne kadar iyisin kız sen ben çıldırırdım herhalde...
Gitsinler başka yerde izlesinler:))
O süsleyip getirilene de bizim burda güya önü denir..
Kız evi yapar ve çift o yemekten yer işte aslında hurafedir belki ama denir ki bizim buralarda sırat köprüsünden geçerken o yemek bize güç verecekmiş, yani mutlaka yenir o yemekten.
Bizde yedik yani ama sen misafirlere ikram etmişsin değişik olmuş kaydirigubbakcemile3
ay kız onlar benmhasta oldugmumu bılıyor kaydirigubbakcemile3
burcu bızımacımzıdn dedı aa olurmu diye bende dıyom bız cagırdıkzaten
yanı onların sucu yok
böcük sen dini nikahını bi kaç gün önceden kıydır o gece makyaj abdest filan
pardon nanakşam 5 gece mı nan:hulya:
kına gecesı olmaz benıımkı o gun calısıyoıznı yok vermıyolarmış
artık ceyısım gıdınce kendı evımde olsun öle dıycem bakalım
nıkahtan 1 gun önce kına zaten demıstım benımkı yok o gun calısıyomafoldumben
böcük sen dini nikahını bi kaç gün önceden kıydır o gece makyaj abdest filan
nihal yok suat yıne bişey demezdı
dedııgm gıbıgunduzdu ama msj alınmıstır anladımfaruk geldi diye sizde gelmeyin diyorsun
gelmeyiz cicim zaten dugun cıkısı gec olur hahaha
demın msnde konustmm beyaz esya bakıcaz yakınlardaaaa kafasına bısı dust sanırımm
soruuuuun sızın rahatsız olmanız deıl cnm bence ılk gunu komık onlar bunu dusnmemıss faruk sımdı dugn gnu istemez evde bırılerını ama sen hastaydın belkı ondadndırr da ne bılım neysee
asyaelıf önceden yaptrcam bende:lepi:
esma sen öle anlatınca aklıma geldı he
akşam gorumcem ben ılk gun zarıfle yatcam dedı
benımkı şok
bız evde olmayız sakın gelmen 2 ay dedı:roflol:
inş canım maşallah dıyelım sankı faruk ıstemıyomu evelnmeyı sende deme boyle işi yolunda gıtsınde hersey çok guzel olsun ıns
esma cıdden ya bende bı garıpsedım sahsen bender ıstemzdım ne bılım bıde sızde yıllarca o gunu beklemısısnız ınsan hastada olsa:kedi::kedi::kedi:
anlayın ıste bısıler